Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek az előzményét meg neked szánom te pupu, huligán, ultrass
teleszkópot nem festünk,mee nem áll meg rajta a festék(általában)
Ne zavartasd magad, Ádám is bele szokott szólni a szerelős-alkatrészezős dógokba mégse mondtuk neki hogy hallgasson mert nem ért hozzá. (jólneveltek vagyunk )
Igen mondjuk ez nem épp a túramotor kategória ha inkább a felé kacsingatsz akkor inkább mást nézzél. Mondjuk 1 ilyet.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ja és a Sanyi barátunk az koppra 2m magas full full gyári motorja van a legszebb a frézik között és tök kényelmes neki.
És a lámpák is gyárilag így jönnek ki.
Vazze ez tök gyári aszimetrikusan van felrakva.
Na 1 darab idom nincs már rajta kipuf lámpa indexek.
Ja és kb 50-60euróért lehet túra plexit kapni ezekhez aminek a vége fel van kunkorítva és jobbá teszi a szélvédelmet akkor 160-180ig jó kb
Jó ezt hallani. Kezdek "meggyződve" [sic!] lenni. :D
Én 185 vagyok 115kg. 140-150 jó a szélvédelem ott már kicsit kuporogni kell, kényelmesek ezek nem lehet 1 600 al össze hasonlítani ezek nehezebbek 30-40kgal. Nem a csuklón támasztós gépek ezek. Én a kényelemről nem tudok nyilatkozni mert nekem el van csúszva az 1ik lábtartóm és nekem szenvedés volt most a 800km mert mint kiderült ferdén ülök.
De nagyon jó gépek. Stabilak ezt a 260km ömlő esőben is bizonyította 110-130 as tempóval gond nélkül jött.
Értem. Köszi. Mennyire kényelmesek ezek a gépek? NYugtass meg, hogy nem az a nagyon ráfekvős, bedőlős, plexi mögé bebújós, csukló fájdító pózban motorozós gép? Szerinted? Én 185 cm vagyok, ezért kérdezem, ami nagyon kényelmes volt az Malibu barátom CBR 600 F2-es gépe, de annyi pénzem sajna nem lesz. Elnézést mindenkitől, ha esetleg bugyutának tűnő kérdéseket teszek fel, de a motorozás arról is szól, hogy ami utat megteszünk azt kényelmesen tegyük meg, mert csak úgy lehet igazán élvezni kerülést. Tudom. Tudom. Lehet mondhatja vki, hogy ha kényelmet akarok vegyek egy 'csoppert', de sztem azért van igazság a kérdésemben.
Igazat megvalva enyém nem exup arról nem tudok nyilatkozni de itt eddig nem panaszkodtak a sárcok.
Én a hátulját a kutyacsont cserével oldottam meg. A gyári helyett 130mmest raktam bele de itt 1 140is mert durván beborul a kanyarba, ha lassan mész akkor meg imbolyog. azok lettek a végeredmények a 130assal de nem jó mert még annyi a baja hogy a lengőkarba beleér a rugó 1 kicsit ezért kapja majd a 140est
Köszönöm a gyors hozzászólást és választ!
Ahogy látom, ha meglesz a motor majd kereslek kérdésekkel.
A hátulját hogy emelted meg? Olvastam olyat hogy az Exup-nak kanyarban kicsit ellent kel tartani, mert hajlamos elmászkálódni.
Én idén 1200km mentem abból 800at hétvégén és most direkt neked megnéztem és ugyan ott van az olajszint mikor elindultam.
Köszönöm adamfzr! Csak voltak tesztek, ahol igen magas olajfogyasztást írtak. Köszönöm.
A jobbos lábtartó 1cm lejjebb és és 1cm hátrébb áll.
Néztem 5 mérési pontot mind az 5 ugyan annyi az én pontosságommal +-1mm
Ja így jó