Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VIGYÁZZÁL MAGADRA BASZOD - ádám üzeni na de tényleg, nem vagizni a csajoknak, első nagyobb utad a mocival...
most indulok pár perc balesetmentest és széles utat. Pécs city jövők.
Ha nem mocival jöttök és befér esetleg a kocsiba, akkor a dobozt belököd hátra? ádám meg úgyis hazahoz, akkor az is meg lenne.
jó utat skacok. ha holnap szar idő lesz, mi se motorral megyünk...
nekem is mindig ott repedtek szet a motorozasra szant farmerjeim.ez nem lehet veletlen
Legalább nem kell megállnom ha pisilni kell.
Kezdésnek nem rossz! És ott beázik?
nem vagyok arab.
Tudtam hogy nagy tököm van de hogy ekkora.
Hogy jó napom legyen és jól induljon minden. Szétszakadt az 1 hónapos bőrgatyám a tökömnél.
Fél év gari kedden viszem is vissza.
most meirt bantjatok?minden orszagban egy.mas a korzetszamuk,nem?
Itt se...kedvem sincs hozzá inkább jáccok kicsit
Nálam a nagy készülődésből még semmi,de tényleg semmi sem történt!
Baszki jó hogy felrakta mert most esett le nekem is hogy autópályán nem csak az autóban kötelező!
Mennyire jellemző...egyből felraktad rá a mellényt, nehogy valaki elüssön hátulról..rinya
Útra készen.
Ja csak mi motorral megyünk izzad a tökünk a meleg motortól. És mi ezt hallgatunk közbe. Míg neked elmarad ez az élmény. Az az emeltseggű az enyém.
http://youtu.be/T8DWcx5lB4g
Ja,elnézést most kapcsolok bocsi! TE AUTÓVAL JÖSSZ MOTROSTALÁLKOZÓRA! Értem már,jól van!
Ez előleg!
FÉÉÉL ÉVÉRT? A Ballószögre összegyűlt verést amit megúsztál, szerinted elfelejtettük? (ott van az a tásban a többivel együtt!)
Csak a megölöm az anyád és megbaszom a hátadon zene jó ábrus? Ez tök píszes, ülsz a kocsiban, mész a sztrádán, izzad a zacsid...ilyen zene ez
Persze mikor nem találok 1db gumipókot se most.