Csak beröffentem és fordulok vele egyet hogy lássam mit értem el a gyári kutyacsontokkal(annyit simán hogy alig ér le a lábam és majdnem vízszintesen áll ha sztenderen van) Meg ne pénteken felmálházva lássam hogy be sem indul.
Ja és nem szervizt írtam hanem motoros boltot a 2 nem ugyanaz gondolod a szervizbe vinném mikor ott van 20 ember akiből 18 tud szerelni. Te nem vagy a 18 ba.
Bakker nem arra gondoltam hogy beszarik hanem mivel most nem tudok kimozdulni mert építenek. Arra gondoltam ott veszek esőruhát bakker mekkora 1 rosszindulatú f@sz vagy. Á nem is dumálok veled többet
"A Motoros nem Motorosnak, hanem embernek születik, késõbb alakul át Motorossá, ebben hasonlít a kakukkhoz, bár kakukkolni nem szokott. A kakukk sem szokott motorozni, ebbõl következik, hogy a Motorosnak és a kakukknak semmi köze nincs egymáshoz azon kívül, hogy egy másik faj neveli fel kicsinyeiket. Az viszont biztos, hogy a Motoros az emberbõl fejlõdik ki, tehát Charles Darwin (1809 - 1882) elmélete alapján nyilvánvaló, hogy a Motoros az evolúció következõ, egyszersmind legfejlettebb lépcsõfoka."
Persze, hogy görcsöl, mivel az ósünnél nem ment még messzebb motorral. Majd ha tapasztaltabb túrázó lesz, rájön, hogy a motor megy folyamatosan is, ha közben nem baxtatják
http://youtu.be/EKmYlnQv_dg
Van itt a belmoto-ban is több fajta, majd délután megyek megnézem, meg próbálni.