Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fiat Punto trafóhoz mit szólsz?
Szerinted ezzel lehet helyettesiteni?
A híre nagyon jó. De ez vagy 1000 éve volt szerintem még az aprilia időszakomba igazat megmondva nem nagyon emlékszem már a dologra.
Keresgéltem a Kell egy szerelő topicban és megtaláltam a hozzászólásod, ahol Koch Ferenc műszerész 1224 Budapest, Bartók Béla út 76. -nál csináltattál felniátfűzést?
Mennyire megbízható a szaki és milyen árakon dolgozik?
Nem felnifűzésre hanem elektronikai baszkódásra kellene, de az mind1...
Annyit tudok hogy a kispolskinak nincs gyújtáselosztója,csak megszakító,tehát ott is egyszerre kap a két henger gyújtást.de hétvégén kapok egy blokkot,ha megvan a trafója akkor azt is elhozom,ha nincs akkor meg veszek egyet,aztán majd meglátjuk!
Nekem mi mind1? valamelyik csajsziról beszéltem a 3ból nem a babaarcúról.
Próbáltad is a kis polski trafóját a mocira,vagy csak hiszed hogy jó rá?
Neked mind1? akkor legyen Poti azon jobbat mulatunk
Ha hideg és esős lesz, valami hatékonyabb orvosság kell
Felülsz valaki mögé én meg viszem valamelyik jó ki csajszit
Én nem ázok meg. :) ámde az ottani motorolás is ugrik. filóztam is, h ha sok benzin a lenti túra, menjek e.. bár ha szép helyre megy..
Kaptak 1 3ast
Ma a debrecen euroligát játszik lehet elfáradnak és akkor nem. De ha igen tegnap voltunk a srácoknál beszélgetni edzésen és bizakodtak ők is hogy nyerünk. ja és 1 birka farkas káposzta nem fog ki pupuval.
Nämbiztos, a múlt héten simán kikaptak a győrtől
ezek késésben vannak,
kb. két napja ugyanez volt az időképen is
Az fog történni, hogy megázunk gurulás közben. Lerészegedni tető alatt fogunk úgyis
Pupu! Ne ezt az oldalt nézd, mert itt nem jó időt mondanak. Nézd a másikat, ott sokkal szebb időt jósolnak.
Az nehezebb lesz, mint a Fradi...
Nekem tudod melyik van semmi bajom vele kényelmes. A másikról nem tudok semmit mondani.
Na hát lemaradt. ja png volt.
Sztem az első masszívabbnak láccik, de nekem nem volt még 1ik fajta sem. Hátha lesz vkinek tapasztalata...
ez nagyon jó!
Thomas rettegjen meglátogatom a kondásokat vasárnap. Dábrecén-Újpest.