Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . .
Zámbó Jimmy a jobb oldalon!
Na ki van a képen és hol? .
Leg1szerűbb? Vegyél olyant, ami a dobozban van, pár 1000 Ft, és felrax 4et (a ház minden oldalára)
Az jó hangos lesz, és nem is tömik el mindet purhabbal úgyse
Vagy felfogadod Pistabácsit a kocsmából kis kenyér szalonna bor fejében őrködjön és ezzel jelezzen. .
http://youtu.be/HR5q0_RQlSk
Most hogy mondjátok,tényleg! A vasműben vannak a darukon elég brutálisak,nem rossz gondolat! (attól garantáltan összeszarná magát a környék,kettőtől meg )
Nálunk itt a rendőrboltba van kiárusítás minden bizbazt sziréna villogó code3 as cuccok.
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Köszi de nemrég adtam el egy párat.
Akarok venni valami állat szirénát a riasztóhoz a házra a másik mellé(elrejtve) de olyan kéne mint a régi háborús filmekben riadókor.
Ez a fingilingi gyári elég komolytalan. (de azért nem légvédelmi szirénára gondolok)
Ötlet?
Neked is kell trafó ábrus? Ami pár hsz-lejjebb írtam, abból a trafóból van kettő. Donormocimon volt rajt. ( fz400r ) Pipástúl 6e ért/db odaadom. De azt hiszem Prstreet-nek kell egy.
Azé is ikertrafó csak kérdés hogy mekkora az ellenállása a tekercsének.(hogy viszonyul hozzá az FZR gy.elektronika)
Nem én árulom,de 8ezer HUF az ára.
Mviktor77 árulja a vaterán,a termékei között meg találod.
gugli képkereső, brava 1.2 alapjárati motor. ha ugyanaz, mitkérnélérte? a feléből mit engedsz?
Nem engem kérdtél, de sztem ez is jó... (mostanában én is gyújtásosat jáccok, csak 1 kismotorral)
Az a lényeg, hogy 12V-oshoz való legyen a trafó (ne mágnesgyújtásosé, mert az más) Nekem 1 merci trafó lesz a kismotorra, az PONT így néz ki, mint a képen.
Nah szevasztok. Itt a trafó ami délelőtt ígértem.

A típusa,vagyis,ami rá van írva: CM12-34, alatta pedig 12V 3cd-10

Garanciát adok rá,hogy működik!
Ma mindent duplán nyomsz? ne igyál már annyit.
Fiat palio 1.2-es nem jó?
Fiat palio 1.2-es nem jó?
Nem hordok sálat péntekig kiderül megyek e.
Gyakorlatilag bármelyik tipus trafója jó,ahol a nagyfesz tekercsnek mindkét vége ki van vezetve.
Óh bazdki! Mámmegint nem lehet majd mozdulni a lezárások, meg a sok frocidrukker miatt.
Így is felújítják a fél várost, oszt még ez is.
Te is jössz?
Összefuthatnánk valahol. Rajtad lila sál, rajtam piros. Nos?
Alapjárati léptetőmotor 1.2 f.i.r.e blokkhoz, van?
Felni átfüzéssel én is foglalkoztam,még az MZ-s korszakomban,meg centirozással is.