Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne cserélj csak nézd meg őket. Ha az elektróda vége meg van égve vagy le van kerekedve akkor már megérett a cserére. Ellenőrizd a hézagot és ha az jó,akkor lehet hogy egy tisztítás megoldja a problémát. Lehet hogy van még pár ezer azokban a gyertyákban.
Szal alul-fölül kihagy. :) király. ha forog, nem nagyobb a delej, és húz át könnyebben? nem értek az elektromossághoz.
Olyan is van,hogy kis fodulaton is ki kihagy egy két henger..
Cseréljek gyertyákat?
Azért kérdezem,mert nekem már 13ezer kilométert mentek a gyertyák,és most néha két három henger megyen a négyböl. Kis fordulaton megyen mind a négy henger,de 3ezer felett kihagyogot egy két henger.
Szóval 3ezer felett rángat nagyon,menne is meg nem is.
Nem km függő. Ha már elfogyott a középelektróda akkor célszerű.
Nem ír elő a gyár konkrét cserét csak ellenőrzést hatezrenként vagy félévente. (de 15-20e km simán belefér,még úgy is hogy kétszer annyit dolgoznak mint a "hagyományos" gyújtásrendszereknél)
Feladtam ehhez most fáradt vagyok.
Egy szervizes kérdés.
Gyertyákat mennyi kilométer után kell cserélni?
Tesztelési fázisba van most csinálok sablont a többit még nem tom hogy oldom meg kéne 1 dekopács fűrész a vágáshoz.
Doktor úr! Nekem kéne az FZRHondára egy nagy túraplexi, mikor lesz kész?
Én is inkább arra gondoltam mint te és igaz a 10w50 sok lenne Nem fogok hóban motorozni
Szoktátok nézni a discoveryn a hogyan készült című műsort?
Itt forgattak 1 részt velem hogyan készül a motor plexi címmel.
Persze én nem értek hozzá,csak a véleményemet mondtam el. (az olajválasztás amolyan vallásféle,sokféle van de egyik sem teljesen igaz)
Tudtam én! Gyanús volt az a tegnapi háromig számolás!
Nateköcsög, írok is baloghbalázs barátomnak, h miket mondtál róluk..
ah lebuktam
Bazmeg köcccsög, te a hamisítvány vagy...
Az eredeti érti a viccet
Akkor nem értem miért akarod megvenni , csak az utolsó mondatodra gondoltam
Poontosan így, ez! mert a yamaha újonan is levevős volt, rsv meg az új is, a sima 3, az R (olyan cuccokkal, amivel egy r1 5milla lett volna már akkor is), állandóan akciózva volt 3.9.. ja, masterbike nyertes motor. nameg, ilyennek a vevőköre is szűkebb, nem vezeti el gyorsan minden macskajancsi.
Olvasd végig nem menee közbe papa.
Mondtam, hogy fordulékony lesz
Erre gondolsz? nem is tudtam, hogy rotax, azt hittem, macskazabáló... valamiért mégse tartja úgy az árát, mint egy eriggy.
Köszi a jó tanácsot!
tudom te elcseszted . én csak óvatosan ráhúzok mert kotyizik 1 kicsit.
Hajajaj.....ésszel vazze.
Na ráhúzok a ormány csapágyra és megnézem a kuplungot.
De büdös van basszameg.