Nem dől fel most is azon van.
Na de hogy ne legyen tökéletes az életem most nézem pici sárga folyadék folt( nem nem a HAI vére ) a váltókarnál a vázon a kuplung alsó munkahenger ereszt mert onnan jön a folyadék. Amint kész vagyok jön is a hiba elő.
Na azér... az enyém 75, fara 98, de nekem leér az oldalsztender
Elhiszem, hogy jobban fordul, meredekebb lett a villaszög, viszont az egyenesfutás nagy speednél lehet, romlik így. Nem túrázós, idegesebb lesz.
Majd látod.
Sztem is, a drágábbakat 1/2-2/3 árán lehet most venni, mint 2 éve (reál értéken) csakhogy az öreg vasaknál nincs ekkora lépcső.
Ádám meg most csak kevesen szánna erre a projektre...
Igen gurultam is 1et a vassal mióta megemeltem először. nagyon érdekes a kicsike könnyen vezethető nagyon babán kanyarodik most szűkebben tudok fordulni csak ha lassan megyek és kanyarodok akkor oda kell figyelni mert behúzza a kereket a kanyarba.
Hulligen, olvasgattam az ezévi Motorrevüket, sejtem már, mi ihletett a motor szerelésre... egyikben leírás a kormánycsapágy cseréről, másikban a háccsó teló+himba
Apropó, írtad, hogy a mocid az emeléssel 75 cm lett - ez érdekes, mert az enyém is annyi, eredeti állapotában. Ezek szerint a régi Genesis alacsonyabb? Vagy az enyém emelte meg az előző gazdája?
Mondjuk amiket belinkeltem, h 250ér 750gixer, meg 3ér az amcsis fzr, ezeknél lejjebb nem nagyon megy az ár.. lassan annyiér mennek, h olcsóbban inkább felgyújtják.. :p
Sztem most élvezem, h csak a kocsira kell költeni, amennyit tudok elteszek és februárban pl, mikor jól kivéreztek az eladók, veszünk. hm? addig az új bringámmal hasítok majd! :)
Szintetikust ne vegyél bele mert drága. Ásványi vagy félszintetikus 10W40-est vagy ha nagyon hajtod és eszegeti is az olajat akkor 20w50-est javaslok.(lehetne 10w50--est is de azt drágábban találsz és hidegben nem hinném hogy használnád a gépet.(egyébként itt a többség Castrol Actevo 20w50-est használ 1700 körül van litere)
És kimondottan motorkerékpárba való kell bele,ez fontos.
Na de hogy ne legyen tökéletes az életem most nézem pici sárga folyadék folt( nem nem a HAI vére
Elhiszem, hogy jobban fordul, meredekebb lett a villaszög, viszont az egyenesfutás nagy speednél lehet, romlik így. Nem túrázós, idegesebb lesz.
Majd látod.
Ádám meg most csak kevesen szánna erre a projektre...
Tip-top 2002-es eriggyek, 800 körül...(kínálva !)
Apropó, írtad, hogy a mocid az emeléssel 75 cm lett - ez érdekes, mert az enyém is annyi, eredeti állapotában. Ezek szerint a régi Genesis alacsonyabb? Vagy az enyém emelte meg az előző gazdája?
Többiek, mérjétek már meg Ti is...
nagyon alacsonyak az árak, eladni nehéz. akinek a kezében van a pénz az a nagyobb úr
És kimondottan motorkerékpárba való kell bele,ez fontos.