Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok gyorsan menni ezzel, a rekordom 170 elég is volt.
Az nekem is nagyon tecc, csak félnék kicsit tőle (beszopnám, ha elromlik, és olyanról hallani )
Nem dől fel most is azon van.
Na de hogy ne legyen tökéletes az életem most nézem pici sárga folyadék folt( nem nem a HAI vére ) a váltókarnál a vázon a kuplung alsó munkahenger ereszt mert onnan jön a folyadék. Amint kész vagyok jön is a hiba elő.
Na azér... az enyém 75, fara 98, de nekem leér az oldalsztender
Elhiszem, hogy jobban fordul, meredekebb lett a villaszög, viszont az egyenesfutás nagy speednél lehet, romlik így. Nem túrázós, idegesebb lesz.
Majd látod.
Oldalsztenderen nem dől fel?
Nagyon nemmindegy! ez így király!
Motorino a pénzt csak most tudtam feladni szerdán megkapod. . . . . . . .
Mondjuk 800ér millét vennék, egy kovácsoltkerekes, öhlinslábas, r-verziót. jó magas motor, karakteres, gyors nagy, és nagy kedvencem régóta.
Na tévedtem 83cm
Sztem is, a drágábbakat 1/2-2/3 árán lehet most venni, mint 2 éve (reál értéken) csakhogy az öreg vasaknál nincs ekkora lépcső.
Ádám meg most csak kevesen szánna erre a projektre...

Tip-top 2002-es eriggyek, 800 körül...(kínálva !)
Bizony budin olvasva tanulmányoztam részletesen. mindjárt megmérem megint .
Igen gurultam is 1et a vassal mióta megemeltem először. nagyon érdekes a kicsike könnyen vezethető nagyon babán kanyarodik most szűkebben tudok fordulni csak ha lassan megyek és kanyarodok akkor oda kell figyelni mert behúzza a kereket a kanyarba.
Hulligen, olvasgattam az ezévi Motorrevüket, sejtem már, mi ihletett a motor szerelésre... egyikben leírás a kormánycsapágy cseréről, másikban a háccsó teló+himba
Apropó, írtad, hogy a mocid az emeléssel 75 cm lett - ez érdekes, mert az enyém is annyi, eredeti állapotában. Ezek szerint a régi Genesis alacsonyabb? Vagy az enyém emelte meg az előző gazdája?

Többiek, mérjétek már meg Ti is...
a régebbi gépeké nem, de az újabbaknak nevetséges áraik vannak. szerintem
Mondjuk amiket belinkeltem, h 250ér 750gixer, meg 3ér az amcsis fzr, ezeknél lejjebb nem nagyon megy az ár.. lassan annyiér mennek, h olcsóbban inkább felgyújtják.. :p
én sem kapkodnám el....
nagyon alacsonyak az árak, eladni nehéz. akinek a kezében van a pénz az a nagyobb úr
Sztem most élvezem, h csak a kocsira kell költeni, amennyit tudok elteszek és februárban pl, mikor jól kivéreztek az eladók, veszünk. hm? addig az új bringámmal hasítok majd! :)
Persze most van szép idő,amikor gályázik az ember!
Ugorj rá Ádám! Jó kis vasnak néz ki! Nehogy má robeszt vegyél,vagyis vegyél azt is!
Ja, bocs. tényleg szép.
Jó reggelt naplopók.
Működik,csak a szép-et hagyd le a végéről!
ez a link, nem működik....
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz_750-4071676 szép
Szintetikust ne vegyél bele mert drága. Ásványi vagy félszintetikus 10W40-est vagy ha nagyon hajtod és eszegeti is az olajat akkor 20w50-est javaslok.(lehetne 10w50--est is de azt drágábban találsz és hidegben nem hinném hogy használnád a gépet.(egyébként itt a többség Castrol Actevo 20w50-est használ 1700 körül van litere)
És kimondottan motorkerékpárba való kell bele,ez fontos.