Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 csajt? meg az asszonyt hm . . . .
Ja nekem az 96 ba volt.
Nice.
Hát ezen gondolkodom én is hogy már vagy 10x mostam le, és nem szoktam kímélni, slaggal körbe, a hűtőről is leszoktam csapatni a sarat, még sosem volt semmi. Most meg állt a hétvégén és bedöglött, lassan kezd ez is olyan lenni mint az NSR, pedig az 2ütemű volt, és azt mondják azok a problémásabbak... Na persze..
Keresésbe írd be MKB és kidobja
Én viszek két csajt. a sárkányt, meg potit. valaki elmailozza hovahogy utaljak? Boxolni akartok, csak poénból?
Elutaltam a lóvét!
Se kocsimra, se motoromra nem fizettem még soha. majd ha néhány év után ki akarják vonni (ami csak vizsgán, vagy közúti ellenőrzéskor lehet baj) befizetem azt a pár tízest.
Nekem kiküldték,pedig idén lett véve. Az első forgalombahelyezés Mo. Ilyenkor fizet az ember,hiába az év közepén lett véve.
Nekem esöben nem volt vele gond soha,pedig sokat mentem esőben,és nem volt olyan hogy be ázot volna.
Akkor én még örülhetek,mert nekem elindul mind a négy henger,csak egy kettö hol megy hol meg nem.
Azt nem kell magadnál hordanod úgy tudom. De én 1 hónapot csúsztam az átírással és semmit nem szóltak. Akkor fizettem be mindent mondjuk telj adót idén nem fizetek még.
Érdekes. Ha otthon vagyok,ritkán tudok fent maradni 10 után,de ha valami össznépi banzáj van,akkor aztán....! Szívok is utána vagy két hétig!
Mi van ha az ember csúszik a teljesítményadóval két hetet? Kilövik?
Mikor forgattunk akkor éjjel 1-2 kor feküdtem és 5kor keltem és tök fitt voltam mostanában fél9 kor kelek és hajnali 1-2 kor még tvzek
Leszünk, És jó is lesz. Az már tuti!
Vazzze! Korán kell kelni(3.30),és kilenckor már az ájulás kerülget!
Hát még nem biztos,de ha nyitva lesz egy bőrbolt vasárnap, akkor viszont 100%! A zasszony akar valamit venni ott,és ha már ott vagyunk,benézünk a Bembo-ba is.
Mé fellőték a pizsamát vagy mi?
Az tény mostanában nem vagyunk aktívak.
Tényleg kb hányan leszünk a talin?
Mindig kib@sztok velem,és akkor vonultok el a fórumtól,amikor én odajutok,és akkor szédelegtek vissza,amikor már nem tudok fent maradni!
Köööösziii! Ha minden igaz,és összejönnek a dolgok,akkor vasárnap felmegyek Budapestre. Megnézegetem a cuccokat a Bembomotornál
Na megjöttem,vége a melónak mára!
Szebb estét..
Mára elegem van a jóból, reggel kitoltam a gépet, indítás, erre csak 2 henger indul el. próbálkoztam újra, megint csak kettő.. kis gázzal játszva se indult be a másik 2.. nem kínoztam tovább.
Gondolkodás, csak az jutott eszembe hogy pénteken szakadó esőben jöttem haza délben, bár ahogy hazaértem még járt és leállítás után egyből betoltam a helyére,de lehet hogy beázott valami, ahogy állt.
Nah, szétkaptam mindent.
Trafókat, gyertyakábeleket ki, gyertyák ki, amit észrevettem, hogy kiszedett trafóval, ha akkor beleraktam a gyertyát, egész szép szikrát adott, de előtte és utána a helyén nem igazán láttam hogy szikrázna, bár lehet csak azért mert nem tudtam neki normális testet adni..
Ellenőriztem a karbikat is hogy esetleg vizes lenne a benya, de a leeresztő csavarokon semmi,csak szép tiszta benya.
És ami a legjobb, délutánra annyira megszereltem hogy még csak két henger se megy...
Mi a franc lehet, önindító teker, kipuffban durrog a benya..
Mi ázhatott el, már ötletem sincs...
Magától kiszáradhat, vagy ne várjak jövőnyárig...
Esetleg valakinek volt már hasonló?
Amikor oda húzom a gázt,elkezd rángatni,aztán úgy megindúl mit a rakéta,aztán hirtelen egy két henger nem gyújt,és ismét rángatózik.
Mi lehet a gond?