C tudja a valaszt.es azert,mert latja,h elotte feher van.ha rajta is feher lenne,D mar orditana,h az o fejen fekete van.de mivel D kussol,es izzad,ezert csak az o fejen lehet a fekete... remelem nem fejtette meg meg senki,jar a hangszoro erte?
Én tudok szolgálni trafóval Amiért garanciát vállalok,hogy működik, mert amit bontottam motort az azzal szépen járt Ha érdekel, akkor délután fényképezem a felfogatást, mert most indulnom kell, suliba Addig is üdv.
Tudomásom szerint a kis polskinak(Polski Fiat 126)is ilyen trafója van,és azt 3000-ért be lehet szerezni.Valószínű a felfogatást alakítani kell a motoron,de érdemes, mert bontott trafóval én már befürödtem,az is sz*r volt,az új meg 40-50000 pénz!
Igen úgy ahogy Ábrus írja,az egyik kábelt a gyertya testjére kell nyomni,a másik rendesen a fején legyen.Vagy egyik gyertya a helyén és a másikat kivéve testre nyomni,üresen nem lóghat egy kábel sem,mert akkor nem záródik az áramkör felszökik a nagyfesz,és át fog ütni a trafón belül(lehet hogy már átütött)zárlat lesz és akkor trafónak kampeca!
Ja,Gyula gondolom arra gondol hogy egy gyertya az egyik pipába,a másikat leveszed és odateszed a kábel végét a gyertya menetéhez és megnézed az ide-oda pattanó szikra színét.
(és olyat ne csinálj hogy a gyertyák,vagy csak az üres kábelek ott himbálóznak a levegőben,mert a szikrának valamerre mennie kell,ha nem tud a testen akkor megy az elektronikus cuccokon keresztül annak meg nem hinném hogy örülnél)
japán IQ tesz, idő limit 15 perc (okosabb vagy mint egy ötödikes?