Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ez is olyan alsó tagozatos kategória
japán IQ tesz, idő limit 15 perc (okosabb vagy mint egy ötödikes? )
hát D bakker ha tudja mi van a fején akkor látja c-b és 1 értelmű hogy fekete van a fal mögött.
Reggelt most keltem .
Ok, küldj egy képet, hátha jó hozzá és akkor valószínű érdekelne.
Ja, és a típusszámát is írd már le légyszíves.
C tudja a valaszt.es azert,mert latja,h elotte feher van.ha rajta is feher lenne,D mar orditana,h az o fejen fekete van.de mivel D kussol,es izzad,ezert csak az o fejen lehet a fekete... remelem nem fejtette meg meg senki,jar a hangszoro erte?
Én tudok szolgálni trafóval Amiért garanciát vállalok,hogy működik, mert amit bontottam motort az azzal szépen járt Ha érdekel, akkor délután fényképezem a felfogatást, mert most indulnom kell, suliba Addig is üdv.
Tudomásom szerint a kis polskinak(Polski Fiat 126)is ilyen trafója van,és azt 3000-ért be lehet szerezni.Valószínű a felfogatást alakítani kell a motoron,de érdemes, mert bontott trafóval én már befürödtem,az is sz*r volt,az új meg 40-50000 pénz!
Igen úgy ahogy Ábrus írja,az egyik kábelt a gyertya testjére kell nyomni,a másik rendesen a fején legyen.Vagy egyik gyertya a helyén és a másikat kivéve testre nyomni,üresen nem lóghat egy kábel sem,mert akkor nem záródik az áramkör felszökik a nagyfesz,és át fog ütni a trafón belül(lehet hogy már átütött)zárlat lesz és akkor trafónak kampeca!
Jó reggelt tekergők! Pupu! Te hétalvó ki az ágyból!
Sziasztok ha valaki tudna segíteni,kellene egy FZR 1000 EXUP motor ami működik,segítséget elöre is köszönöm!
Na, 1 kis fejtörő, látom, nem tudtok aludni
Tudom,a lista végtelen hosszú!
És év elején mi lesz?
Pár napja keveset vagyok itt,mert sok az elfoglaltság.
(meg egy telószimeringet is kell cserélnem)
Így figyelsz. most gyűjti, és év elején.
Amit venni akarsz nyomi! (baszod)
Milyen enyémmel?
És a tieddel mi van?
Állapotra szép mind a kettő,de miért vennék én pont egy ilyet?
béna vagy az nem za ascot, hanem az E amit te mutatsz. jajj.. gyöngyöt disznók elé..
Ja,Gyula gondolom arra gondol hogy egy gyertya az egyik pipába,a másikat leveszed és odateszed a kábel végét a gyertya menetéhez és megnézed az ide-oda pattanó szikra színét.
(és olyat ne csinálj hogy a gyertyák,vagy csak az üres kábelek ott himbálóznak a levegőben,mert a szikrának valamerre mennie kell,ha nem tud a testen akkor megy az elektronikus cuccokon keresztül annak meg nem hinném hogy örülnél)
Az igen, de ez ?
jól néz ki.