Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem adták ide.
és hol a négyszögletű fényvisszaverő prizma?
anélkül egy méter sem
Bódógság van
No megtaláltam magyarul is
http://youtu.be/zIvW0K9mep4
. . . . .
Jut eszembe Huli,neked is kész a kompressziómérő,holnap csinálom az akku feszmérőt.Készítek hármat,hátha kell másnak is.
meglátjuk.
Jólvan öcsipók téged senki nem kérdezett. .
Ha nem hajtasz bele egy bombatölcsérbe,nem fog kitörni!
Rinyapina
Jólvan na ez olyan mint a fék ezzel se szeretek játszani.
Ha a váltó beszarik az nem izgat ( nem a fenét nem ).
nincs de holnap veszek 1et de satum sincs vízmumpa fogó van.
hogy te mennyit bírsz aggódni
és 12-es fúród nincs?
Akkor megnyugodtam a Pécsit bírja ki és utána veszek 1et.
De nem megy bele mert a csavar koppra 12m és a csapágyba bemegy de a perselybe nem. Haverom tud esztergálni de az csak hétvégén tudok felmenni hozzá és csak jövő hétvégére készülne el, mert akkor talizok vele legközelebb.
Kitalálok valamit mindjárt van fasza tűreszelőm időm van neki esek mindjárt.
Meló után teszek fel képe, de hidd el az a kettő amelyik eddig a kezemben volt így nézett ki.
akkor küld vissza
szerintem az a 4 század az adott alkatrész jellegét tekintve tűréshatáron belül van.
Akkor kérek 1 fotót akinek ilyen és bentvan a motorba hogy megnyugodjak. sugót most kérdezem mennyi lenne.
ezen ne aggódjak és ha kitörik alólam ?
mindegyik ilyen, ne aggódj
Aszta qurva vennem kell 1 himbát most nézem hogy ez el van repedve. Eddig nem tűnt fel csak most hogy próbálok rájönni a megoldásra.
Mekkora isten vagyok meg is csináltam
Jajj de paff Emre nem jó a távtartó belső átmérője 11,56mm 12,00 helyett.
Na most üt meg a guta a távtartóval 31mm széles a himba, de ez a barom aki kihagyta a távtartót úgy tépte meg a csavart hogy 29mm-re összement a teló alsó felfogatója.
Most okoskodok hogy lehetne kihajlítani. 1 csavar és belülre 2 anya és megpróbálom kifeszíteni az anyával.