Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes köszi emre.
És az a durva hogy a forgatáson a boncterembe volt 1 doboz kék műtős kesztyű 500db os kiszerelésbe és kidobtam őket.
ötletes...
egy kis okosság én lehet kipróbálnám, mielőtt kiadok 20-30 ezret egy bontott karbiért.
Keress komplett karbit úgy olcsóbban kijössz mintha csak a membránt vennéd. 30000 1membrán.
Nekem is ez van most hogy full szívatóra rá kell húznom 1 kis gázt hogy beinduljon és akkor csak 1000 ig megy fel de ha adok 1 gázfröcsöt akkor működik rendesen a szívató és felpörög. És ha bemelegszik akkor stabil 1200 felett 1 kicsivel az alapjárat szivató nélkül. De még nem jöttem rá mitől.
sziasztok.a fasz kivan ezzel az alapjárattal.sehogy se tudom beállítani .ha a gázbovdent szarul állítottam be az beleszólhat az alapjárat állításba.hogy mondjuk túl laza vagy valami ilyesmi.én azt nem értem hogy ha a kormányon a gázkarral tudok csinálni fasza alapjáratot akkor az alapjárat állító csavarral miért nem.ha tekerek neki hogy magasabb legyen az alapjárat észre sem veszi ,nem is emelkedik az alapjárat de ha húzok neki egy kisebb gázfröccsöt egyből az egekbe van az alapjárat . képek a membránomról egy pici lyuk van rajta a 4-böl 3-an.köszi
Könnyebb lenne kerékre kapni!
Én is úgy gondolom hogy egyszerűbb lenne. Ha jön az asszony akkor az biztos nem alszik sátorban,elege lett a tengerparti sátorozásokból.
Délután kihúzom belőle hogy akkor jön vagy nem.(mert eddig egy bizonytalan:hát esetleg elmehetek féle igent mondott,én meg feleslegesen nem akarom rontani a motor súlypontját)
Úgy horkol 3 falon keresztül hallottam mikor itt volt
Akkor ezek után biztos vagyok benne,hogy Te vagy az erősebb,és a nagyobb darab!
Tudod Sanyi, mi itt mindent megosztunk egymással, ha ádám hozza a cuclikáját, akkoooooor
Na most jó bunkó voltam!
Húúúú! Sztem Ök ketten szeretnének egy szobát. Vagy nem?
Ez ismerős helyzet, Nekem is azt mondták a kórházba, hogy pihentessem a vállam, meg Önmagam, de muszáj voltam ezt a hetet lehúzni már...
Ádám a szobák 4 ágyasak. Amit számoltál az csak akkor igaz ha ketten vagytok benne.
Miért?
Nekem mid 1 csak ne a Zsoltival legyek
Voltam reggel Árpi barátomnál(Ö a háziorvosom,együtt szoktunk bringázni),kiírattam magam dolgozni hétfőre. Hááát elég bityósan megyek,de már nem maradhatok többet otthon,nem lesz zsééé.
24-25-26
Sanyi jó tárgyalási alap lehet a tulaj fiának a neve Benji mond azt hogy nálunk van és nem engedjük el ha nem engednek az árból.
Amúgy öcsém barátjáék a tulajok de hévégén még beszélek vele még1x hogy olcsóbban lehet e valamit okozni. Ha nem akkor elraboljuk a fiát.
Én inkább szobáznék,mert azért szeptember végén hűvös van,és itt erdő vesz körül.
Sanyi inkább mesélj, hogy vagy?
Mármint ÉN vagyok a nagyon nagy darab és amiért eladta a frézijét azért ÉN veszem a vérét.
Én mennék, anyuval együtt. hányadikai hétvége?