Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon törtem magam, hogy ez alatt a 1.5 év alatt mióta ide járok, mennyi minden okosat tanultam Tőletek, mindannyitoktól( szerintem ez a szó így nem helyes, de a szótár így hozza be...) és ezt

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Nafene. ábrus mester-nek már elmondtam de azért leírom ide is. A karburátor úszóházfedelét levettem, tele volt mocsokkal, meg mindennel, a fúvókát, tűszelepet már nem tudtam kivenni, mert annyira nem tudtam (tudás és hely hiányában) levenni, hogy hozzáférjek, most lettem így is kész, már a kampós orrom hegyéig se látok. A motor összerakva, fél 9, 4000-nél jobban húzatni nem mertem, a hangja egészen egészséges volt, mikor már kicsit bemelegedett, bár az elején elindult - lefulladt, elindult - lefulladt, de kis várás után egyből ment. Most ennyit tudok mondani infóként, holnap megint megpróbálok sietni hazafele, hogy kitolhassam, megpróbáljak vele elindulni, meghallgassam a hangját, stb. Az AC biztos jó, azzal nincs gond. Remélhetőleg jó lesz és nem kell újra, vagy jobban szétszednem. Tomorrow to be continue Az online okosítást ismét köszönöm 1-2 kép telóval készült sötétbe, nem fikázni, csak hogy 250-es karbi belsőt is lássatok.
Szóval négyhengeres.
mlas: Sikonda (mert az etnikum ellenkezik az elveivel)
emre: Sikonda (apai szükségállapot miatt)
royal: Sikonda (ha jól emlékszem nemzetgazdasági okokból)
Fábi76: Sikonda (mert Tivadaron nincs ilyenkor már semmi)
Huli: Sikonda (mert rég jártam arra)
csövi: Mindegy (mert egyforma messze van mindkettő és ott se voltam)
Bikerek! Nem töltődik a szavazólista! És a "nekem mindegy" vagy a "nem tudom" az nem DÖNTÉS! Konkrét eredmény kell.
Szép jó estét mindenkinek.
Ja,és nem mosogatjuk a rendszert semmivel. Kinyomod a régi folyadékot lent a légtelenítőn addig amíg MAJDNEM üres lesz a tartály(hogy ne szívjon be levegőt) aztán feltöltöd a friss folyadékkal és addig pumpálod amíg meg nem jelenik a tiszta friss folyadék a légtelenítő csavaron.
Nem baj.
A kuplunghidraulikához és a fékhez is DOT4-es besorolású fékfolyadék kell.(eszedbe ne jusson beleönteni motorolajat!)
És hogy milyen legyen? Olcsó. Az meg Magyar szokott lenni.
természetesen a nadrággal együtt
40-ért vettem használtan
Szerencsére itt Kaposváron hirdették, és még nagyobb szerencsémre épp jó volt rám
NA ez a dzseki nekem is tetszik!
Aha a holisterre godoltam
helyes
nekem asszem ilyen gatyám van
a holisterre gondoltál ugye?
De jövőhéten teljes lesz a paletta a gatyával és a kabáttal holister mind a2 a shoxba és csak 45e ft.
Úgy legyen. Aztán már lassan mindened meglesz, nem?
szombaton megveszem akkor.
Igen, ez nagyon jó sisak. dupla m-m-es verseny csatt, XQRS - ami miatt elég halk lesz, nem fúj bele a menetszél annyira! Ennyiért még az ára is jó!
JA meg sötétbe megnézni, hogy a gyertyakábelek nem húznak-e át kikopás miatt valahol, ugye ábrus