ÁBRUS! Na megint szétszedtem a vízpumpát, de most csontra. Csapágy ki,mögötte a szimering volt a kakás,mert a tömbszelence,és a csapágy mögötti szimering között van a vizpumpa ház alján egy furat. Na ott szivárgott az olaj,nem az O ringnél. Természetesen szimering nincs,de keddre meghozzák,és sajna csapágy is kell. KÉRDRÉS! A csapágy legyen Japán Koyo,vagy jó bele más is. Mert van Koyo 1300ft, és van Szlovák,Magyar azok 350ft,és van SKF 1900ft. Mondjuk már kértem Japán csapágyat,de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az egész mutatvány úgy kb 1500ft-ba lesz,de abban benne van a vízpumpaházak közötti új O ring is.REMÉLEM MOST MÁR CSONT SZÁRAZ LESZ A BLOKK,ÉS NEM PISZKÍT MAGA ALÁ. Hú de régóta szívok már ezzel,igaz más baja nincs.
Nem, nekem még folyik mindenem,és fáj mint a fene! A hátamon nem tudok feküdni,és részleges izom és szalagszakadás van a belső combomba. Csak bicegve tudok járni,és ez még így is marad egy darabig.
lejöhetsz busszalvonattal is, ha mástnem , és az állomásig kimegyek érted én vagy akárki biztos szívesen, pénzben még olcsóbban jönnél ki. ha a mocc nem megy, még így is buli lenne, de a motor megy,nem? sőt ahogy én próbáltam semmi baj nem volt vele, szerintem simán eljöhetnél vele, ha nem bírja a motormentő nem drágább mint amibe került volna a hétvége, de szerintem simán végigmegy. azt kész.
Ezért nálam mindig van esőruha,amikor túrázni megyek.
négy henger? Egy henger,?
Télleg más motorral is ér lemenni?
26 kemény lesz.
Van egy 6 MPX-es Samsungom.
Az az elsődleges gép.