Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szar esőben menni,csúszik az út.
Jajj kinetic elfelejtettük mondani, hogy nincs több hely Én meg SOHA nem motoroztam még esőben a frézivel...az XT-vel is csak 1x.
Az tuti,ha én is megyek leszakad az ég,mert én eső menő vagyok.
Ezért nálam mindig van esőruha,amikor túrázni megyek.
Gond van a sárgával?
Na mizu? Tán összejön az egy köcsög?
Elvben ér, de Én az XT-vel nem vágok neki..max 80 km/h.
ööööööööööööööööööööö
négy henger? Egy henger,?
Télleg más motorral is ér lemenni?
Menek locsolni.
Addig még mennyi minden változik....
Engem nem zavar.
Ne sokkold Magad ezzel!
http://www.idokep.hu/
26 kemény lesz.
BUTA vagy
ÁBRUS! Na megint szétszedtem a vízpumpát, de most csontra. Csapágy ki,mögötte a szimering volt a kakás,mert a tömbszelence,és a csapágy mögötti szimering között van a vizpumpa ház alján egy furat. Na ott szivárgott az olaj,nem az O ringnél. Természetesen szimering nincs,de keddre meghozzák,és sajna csapágy is kell. KÉRDRÉS! A csapágy legyen Japán Koyo,vagy jó bele más is. Mert van Koyo 1300ft, és van Szlovák,Magyar azok 350ft,és van SKF 1900ft. Mondjuk már kértem Japán csapágyat,de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az egész mutatvány úgy kb 1500ft-ba lesz,de abban benne van a vízpumpaházak közötti új O ring is.REMÉLEM MOST MÁR CSONT SZÁRAZ LESZ A BLOKK,ÉS NEM PISZKÍT MAGA ALÁ. Hú de régóta szívok már ezzel,igaz más baja nincs.
MOTOROS találkozó, ergó csak akkor megyek ha motorral tudok menni.
ha nem jönne össze addig, ami úgyfest hétfőnkedden összejön, akkor én simán lementem volna kocsival is.
Nekem már a varr-ok nagy része "leszakadt", de alatta a megégett bőr atom mód viszket...kened valamilyen kenőccsel a sebeket?
Nem, nekem még folyik mindenem,és fáj mint a fene! A hátamon nem tudok feküdni,és részleges izom és szalagszakadás van a belső combomba. Csak bicegve tudok járni,és ez még így is marad egy darabig.
Akkor még jó volt a motor, ne legyél hülye. Igen, ez az eshetőség is fenn áll, de Nekem úgy nem buli...mindenki motorral Én meg buszozok...
Sanyi, Neked is állat módjára viszketnek a sebeid?
lejöhetsz busszalvonattal is, ha mástnem , és az állomásig kimegyek érted én vagy akárki biztos szívesen, pénzben még olcsóbban jönnél ki. ha a mocc nem megy, még így is buli lenne, de a motor megy,nem? sőt ahogy én próbáltam semmi baj nem volt vele, szerintem simán eljöhetnél vele, ha nem bírja a motormentő nem drágább mint amibe került volna a hétvége, de szerintem simán végigmegy. azt kész.
nekem egy ilyen gép kellett.
Van egy 6 MPX-es Samsungom.
Az az elsődleges gép.
A múltkor is azt hittem, de nem sikerült, azóta is hallgatom Thomas-tól
Őőő. és mégis hogyan is?