Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazamegyek, 5-re itt a váltótárs 5-re, sprintelek haza, 6-ra otthon vagyok. Motor kirángat a helyéről, tank fel, karbiról benzin cső lehúz, ac próba, szállít-e eleget. Ha ez okés, akkor cső vissza, 1-es karbi úszóház le, benzin lefolyat, megnézni nincs-e benne szemét, a tűket akármiket kifújni, ésszel kivenni majd betenni, megnézni az úszót is, majd ha minden okésnak bizonyult, akkor mehet vissza, jön a kövi. Ha ez mind megvan, akkor még egy légszűrőt meglesek, nincs-e eltömődve, és már száguldok is, mert TUTI ezektől megjavul.
Írd ám mire jutottál a géppel! Nagyon szurkolok Neked,hogy ma este már motorozz!
Nem akar nekem eladni semmit, hinni is hiszek neki, de attól az még jó. Soha semmi ilyen gond nem volt, mármint aksi probléma
ha faszán indít akkor ne higgy neki
általában így próbálják meg eladni a régi elfekvő termékeket
Feltöltettem az aksit szervízbe, azt mondták, hogy nem túl jó...12V-ot kéne tudnia minimum, 11,5-et mért a srác. Fullra feltöltve. Kurvára nem értek hozzá, de ez márkásabb aksi, ráadásul erősebb is mint ami kéne, fél éves kb és akkor kampózik? Motort mindig beindította, sose volt aksi gond vele...de jó, hogy vadi új márkás dolog, és akkor szar. NICE
Jajj menjek máár a picsába haza...itt baszom a rezet, ahelyett, hogy már nyelezném a motorkámat. Vajon a gumi mennyit bír még ki? Még mindig az van rajta, amit a Feri is használt
10 pénzt megér szerintem!
Na ez azért más.
Nekem ez a kék háló elég gyanús...ami minőségi, arra csak nem tesznek már ilyet...5900-et megért, protektoros is, nem rossz az. Imet-be sanyi annál van jobb is, mindjárt linkelem is!
akkor majd máskor összefutunk.
eddig úgy néz ki hogy hétfőn megyek Pécsre
ikim2025nek imet kesztyűje van kérdezd tőle milyen.
Amit én vettem bembóba 5900 ért faszán tartja a kezem tenyér élnél +védőpárna és a bütyköknél is jól véd ujjpercek is párnázva.
Nem igazán ismerem az imet cuccokat, Racing-R Sport Kesztyű pl 10 pént újonnan, csak ki tudja mi van belül...
Majd nem,csak Szentes fele 20-kilométerrel több az út nekem.
IMET cuccok milyenek?
Azért írtam direkt, hogy 95%...nekem is volt már olcsó cuccom, amit 5x annyi ideig kitartott mint a drága...Nekem ezek jönnek be, meg ezek illenek és ezek tetszenek. 15.000 nem sok a kezeim megvédése célján, nem ezen fogok spórolni...FOKT mellett jöttem el tegnap, gondoltam belesek megnézni a negyed millás csizmát, de aztán kihagytam
Igen,ezek biztos más kategóriák. Azért nem minden szar ami olcsó,ezt tapasztalatból mondom. Volt nekem bringás kesztyűbe 13 ezres,és szarrá szakadt amikor elestem. Most amibe estem,hangsúlyozom sóderen csúsztam,a kesztyű is egybemaradt,és a tenyeremen is megmaradt a bőr.
18.15-kor jövök ki a telephelyről,kb10 perc hazáig. Fél hétkor már otthon is vagyok.
és délután meddig, ha nem indiszkrét a kérdés?
Vagy ezt vagy pedig ezt néztem ki. Ilyet szeretnék, valamelyiket a kettő közül
sanyi, nem akarlak megbántani de ami 5900, arra én nem bízom a kezemet legalábbis azok amik 5900-as áron vannak azok 95%-ban nem megbízhatóak
Ja, az túra motyó,az Téged nem érint ugye?
Nálunk nagyon tuti 5900 bőr. Ha lesz zséé,akkor veszek egyet,és lefotózom,felrakom Neked!
Nekem fékfolyadék dot4es és a kuplungfolyadék dot4es shell mind a 2ő 1-1 flakon elég 2 rugó körül van és még marad is.