Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pöti! Egyszer a véredet veszi! Vigyázz Vele nagyon nagy darab!
Na ki lesz aki ma elbeszélgeti Velem az időt? Most Wanted-et nézek, de ha vége akkor megint unatkozni fogok...
Reggelt. Itt áll egy olyan ratyiság amit venni akarsz Tökös...pont ugyanolyan. Kávézótól 50 m-re. Élőbe se tetszik...az a hátsó lámpa, mintha egy segglukból nézne ki egy led szemű ufó...NE vedd meg
Emberek! Ha meglesz a létszám,akkor tudok ár kérdésében érdemben tárgyalni. Ha szerencsénk van,akkor még talán engednek is egy kicsit,addig ne is számolgassátok.
Én igen ha szerzek sátrat és hálózsákot.
és mindenki sátrazni fog? én szívesebben szobáznék, dcsak mert nem akarok kamniont csin
lni a motorból hogy még a lakást is visszük de ha mindenki sátorozna, nekem száz, megoldom.
Na módosítva csak 4400ft 2nap.
Ha megnézed a sátor árakat motorral 1500/nap +1000ft/fő 2éj 5e.
szóval ha szobát berelnénk, akkor 4ropi a szoba, plusz ezer per fő, vagyis egy éjeszaka is 3ezer perfő, ami két napra már 6ropi per kopf ami már valami, nem olyan párszázak mint pár napja voltak vala mutogatva vagy sátor, ami olcsó? tik hogy lesztek?
Csikonda

Ám tessék!
a cukinak a sisakja durván fulloss, azt irigylem, meg kabija van, azt annyi. mmondjuk nekem egy 1-2 óra után elkezdidurván nyomni a homlokomat a sisakom, úgy h megőrülök, így sietnem kell mindenképp.,
linkeljetek már be újra csikondát, megmutatnám csajenak.
mlas: Sikonda (mert az etnikum ellenkezik az elveivel)
emre: Sikonda (apai szükségállapot miatt)
royal: Sikonda (ha jól emlékszem nemzetgazdasági okokból)
Fábi76: Sikonda (mert Tivadaron nincs ilyenkor már semmi)
Huli: Sikonda (mert rég jártam arra)
csövi: Mindegy (mert egyforma messze van mindkettő és ott se voltam)
BVarga: Sikonda (mert alkalmazkodom )
Jaszipapa: Sikonda (mert Ábrus azt mondta dönteni kell)
Sanya perverz.
Egyébként egyedül én is nekivágnék. Fel pályára, rendszám letakar, oszt 2 kiló körüli átlaggal hamar ottvan az ember mindenhol.
De, Kingának csak egy dzsekije, egy kesztyűje és egy sisakja, meg a csizma van. Nacit még nem tudtunk emberi árban találni neki. Nameg az igények.... A szar Bering dzsekije volt annyi, mint a dzsekim, nacim, és csizmám együtt.
Ja, és megjegyzem, hogy tavaly voltunk tél elején erdélyben, és a motoros dzsekibe feszített. Mert az jó meleg. Persze, kivette belőle a protektorokat. Naa azóta nem tudja, hol vannak a protektorok.
A Fabia-ba is belement 4 hónap alatt 6,5 e km, oszt nem piacolok vele....
Hát az télleg elég sok... Sanyának több lenne Tivadar
Te választottad magadnak Debrecent, oda minden kultúrhely qrva messze van - miként hozzám is, ha bárhova megyek, mindig min 200 km...
De ha Hódmezővásárhely felé jönnél, akkor 412 km, és onnan mehetnénk 1ütt (az kb fél úton van)
Jó reggelt urak.
Jó reggelit,ez igaz,mi lesz ha leesik a hó addigra?Amilyen időjárás volt eddig,még az is lehet!
Sanyi,azt is bele kalkuláltad, hogy ha esős idö lesz?
Esöruhát mindenki hozzon magával.
Sziasztok!

Fzr 400R SP-ről tudnátok mondani egy kis infót?

Miben különbözik a "simától"?
Köszi
Mindenki itt hagyott... cakát
Erről jutott eszembe, hogy a szembelévő hajóba Horvátországba, segítettünk becipelni a motort, és az öreg úgy hálálta meg, hogy megkínált füge pálinkával...ott az a "hazai"...hát ha ittatok még szar pálinkát. Rémes volt és mocskosul erős
Másra nem is gondoltam
Mentem, csicsiska. Sziasztok.