Csatold fel az asszonyt hátra, oszt nézzetek szét itt az alföldön. Debrecen aglomerációjában vendégül látlak. Ingyéé szállás, ingyéé kaja, ingyéé parkoló.
Persze, csak ha meghallgatod a motort, és mondassz rá valamit.
Gondoltam, megosztom veletek, h egy hét múlva már a görög tengerparton szürcsölgetem a zúzót... Míg távol vagyok, küldhetnétek vkit, aki rendbe rakja a kétkerekűmet!
Azthiszem ezt a mostani találkozót ki kell hagyjam.
A motor se 100-as,dolgom is van. (azon a hétvégén konzultáció), lóvé se úgy áll, és akkor nem beszéltem a Kingapopó faktorról, és a kibaszottulfájahátam faktorról.
432 km.
mlas: Sikonda (mert az etnikum ellenkezik az elveivel)
emre: Sikonda (apai szükségállapot miatt)
royal: Sikonda (ha jól emlékszem nemzetgazdasági okokból)
Fábi76: Sikonda (mert Tivadaron nincs ilyenkor már semmi)
Huli: Sikonda (mert rég jártam arra)
csövi: Mindegy (mert egyforma messze van mindkettő és ott se voltam)
BVarga: Sikonda (mert alkalmazkodom )
Bikerek! Nem töltődik a szavazólista! És a "nekem mindegy" vagy a "nem tudom" az nem DÖNTÉS! Konkrét eredmény kell.
Viszont Ábrus, téged se látlak a listán!
Kissb-vel mentünk a Mecseken egy 70-et, ! Nagyon jó volt! Hááát a Mecsek pihenőnél volt két motoros,egy gixer,és egy Kawa,azok mit mentek! Ááááá! Durva volt,még nézni is.
Hulligán, megtaláltam az oldalon (amit linkeltél) a megfelelőt, igaz, 6-ot leszedtem feleslegesen, de megvan, az a lényeg. Bekötés, robbantott rajz, minden. Holnap szerelhetek 1000rel
Kösz.
Bizony. Ne is fájdítsd a szívem, az enyém működésképtelen pillanatnyilag... Na majd azért megcsörgetlek, szintén huszasról: 8793873 (fordított sorrend lesz a valós ).
Amúgy nekem 2009.04.03. óta van meg a vas, de nem igazán tudtam még kiélvezni, mindig van vmi baja...
Persze, csak ha meghallgatod a motort, és mondassz rá valamit.
A motor se 100-as,dolgom is van. (azon a hétvégén konzultáció), lóvé se úgy áll, és akkor nem beszéltem a Kingapopó faktorról, és a kibaszottulfájahátam faktorról.
432 km.
emre: Sikonda (apai szükségállapot miatt)
royal: Sikonda (ha jól emlékszem nemzetgazdasági okokból)
Fábi76: Sikonda (mert Tivadaron nincs ilyenkor már semmi)
Huli: Sikonda (mert rég jártam arra)
csövi: Mindegy (mert egyforma messze van mindkettő és ott se voltam)
BVarga: Sikonda (mert alkalmazkodom )
Bikerek! Nem töltődik a szavazólista! És a "nekem mindegy" vagy a "nem tudom" az nem DÖNTÉS! Konkrét eredmény kell.
Viszont Ábrus, téged se látlak a listán!
Huli, jók a vidik :D főleg a sörös
Kösz.
Amúgy nekem 2009.04.03. óta van meg a vas, de nem igazán tudtam még kiélvezni, mindig van vmi baja...