Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát jövő héten már dolgozom,persze ha megy a helyváltoztatás komolyabb fájdalmak nélkül. Akkor viszont csak délelőtt vagyok,a reggeli munka után,úgy 9-11-ig szabad,mert délután is dolgozom.
Azt mondod? Kesztyűt nézegetek - persze "keret" nincs rá, de hamarosan vennem kell egy újat, mert a mostani már szakadozik!
A csillagos márka.
Nekem is a Berik tetszik a legjobban, nem azért mert olcsóbb 2.000-el, hanem a formája, anyaga, stílusa.
A jövő hét elején lemegyek Pécsre, esetleg összefuthatnánk
Még nem tudom melyik nap, de valszeg hétfő vagy kedd kora délután.
Te mikor érnél rá?
akkor Berik
Alpinestars asszem egyvonalba van Arlen ness-el, Berik olcsóbb picivel
melyik a drágább?
Melyik jobb minőségben? Arlen ness, Berik, Alpinestars?
Neked még motorod sincs és még a gumit se hoztad át, úgyhogy csöndeljél be
Jó öreg vagy már ilyen idősen szabad motorozni?
Fékfolyadék, és nincs ráírva a f.f. tartályra? motorolaj, meg gondolom 10w40 részszinti.
sziasztok.fzr 1000 genesisbe milyen fékolajat és kuplung olajat vegyek?mennyi kell?elötte mosasam át az egész rendszert valami olcsóbb olajjal vagy mehet bele egyböl az új.köszi.estleg valami tanács hogy hogy csinájam(a légtelenitésre gondolok).
Én 1:50-nél jobbat nem tudtam menni, igaz, akkor pálya még nem létezett, csak 115 LE-s Golf I GTI - végigtolva a 6oson.
Ez akkor volt, mikor Te még nem éltél
Pécs-Pestet soxor megjártam, több út variáció is van, szépek, a 6-os jó is, pálya nem kihívás (unalom) M7 le Balatonig, aztán le, jó utak, dombságon át.
Akkor nekem egy óra lesz.
Nekem is 200 km...ha 180-al megyek akkor kicsit több mint 1 óra
Én Szentesről, az neked szinte útbaes.
Jóvanna nem akartam megbántani senkit.

Megnéztem a gugliban, hol van... keleti országrész széle.
Azon meg, hogy arrafelé a nyírségben, meg a Debrecen környéki falvakban sok-e a cigó, kezdhetünk vitatkozni, de sztem nem érdemes.
Lehet igazad, hogy OTT nincs, de nekem az odaút a nyírségen át vezet, és ha motorra ülök, akkor inkább nem ezt a régiót választom.
Ja. Szép kis "főváros" is lehetett volna, ha a "vörörs brigádok" nem nyúlják le lóvét. Csomó minden nem készült el, csomó nem is fog
Reggelt huszarinák! Ma vééégre neki eshetek a motornak. Jajj de várom már és tuti jó lesz és úúú és áááá.
4 !
1.4 -es !
Nem, hétfő v kedd este.
akkor ezt is megbeszéltük