Hát jövő héten már dolgozom,persze ha megy a helyváltoztatás komolyabb fájdalmak nélkül. Akkor viszont csak délelőtt vagyok,a reggeli munka után,úgy 9-11-ig szabad,mert délután is dolgozom.
sziasztok.fzr 1000 genesisbe milyen fékolajat és kuplung olajat vegyek?mennyi kell?elötte mosasam át az egész rendszert valami olcsóbb olajjal vagy mehet bele egyböl az új.köszi.estleg valami tanács hogy hogy csinájam(a légtelenitésre gondolok).
Én 1:50-nél jobbat nem tudtam menni, igaz, akkor pálya még nem létezett, csak 115 LE-s Golf I GTI - végigtolva a 6oson.
Ez akkor volt, mikor Te még nem éltél
Pécs-Pestet soxor megjártam, több út variáció is van, szépek, a 6-os jó is, pálya nem kihívás (unalom) M7 le Balatonig, aztán le, jó utak, dombságon át.
Megnéztem a gugliban, hol van... keleti országrész széle.
Azon meg, hogy arrafelé a nyírségben, meg a Debrecen környéki falvakban sok-e a cigó, kezdhetünk vitatkozni, de sztem nem érdemes.
Lehet igazad, hogy OTT nincs, de nekem az odaút a nyírségen át vezet, és ha motorra ülök, akkor inkább nem ezt a régiót választom.
Még nem tudom melyik nap, de valszeg hétfő vagy kedd kora délután.
Te mikor érnél rá?
Ez akkor volt, mikor Te még nem éltél
Megnéztem a gugliban, hol van... keleti országrész széle.
Azon meg, hogy arrafelé a nyírségben, meg a Debrecen környéki falvakban sok-e a cigó, kezdhetünk vitatkozni, de sztem nem érdemes.
Lehet igazad, hogy OTT nincs, de nekem az odaút a nyírségen át vezet, és ha motorra ülök, akkor inkább nem ezt a régiót választom.
1.4 -es !