Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na emberek! El kellene dönteni hová is legyen a menet ! Ugyebár van egy néhány helyszín, még Sikonda is áll,ha úgy gondolja a társaság. Ha hétfőig jelezni tudjátok a létszámot,akkor még el tudnak helyezni,későbbre már nincs rá igéret. Én nem tudom vállalni a házigazda szerepét,de a szállást,és ha igény van rá,akkor a szombati napon egy hosszabb motoros túrát össze tudnék állítani(150-200km),Pécs környékén,szép helyeken. Természetesen én is lent lennék veletek Sikondán,és helyi lévén valami jó kajáldának is utána tudnék nézni,és persze elkalauzollak benneteket azokra a helyekre amire igény van. TEHÁT! Hétfőig kell a létszám,ha SIKONDA.
Később nem megy.SIKONDA
Jó fej nagyon ikim papa
Qvajó ez a kép. Ki fotózta? Kezet kell vele fogjak. Asszem meghívom egy sörre is.
Ez lemaradt.
Azt hiszem elég "normálisan" ülök rajta. (a plexi tetejét széttérdeltem tavaly amikor átrepültem felette és ezért lett visszavágva amíg nincs egy magas túrás helyette)
Hupsz. Visszaolvastam, és úgytűnhet, hogy Ikim-et levéneztem volna. De nem.....
Komolyan.. Uncsim is őszhajú máá lassan, oszt fiatalabb fél évvel tőlem.
nem birom a részeg rokkereket a choperral, meg a nagyképű eriggyeseket, meg a papucsbaissisaknélkülnagyvagányvagyok robogósokat. Nekem nem jön be a hülyezene, hosszúhaj, villanygitár, úgyhogy.... Nem járok motoros találkozókra.
Az más tészta, hogy veletek szívesen találkozok, de ebben az a szép, hogy annyira vegyes a társaság.... A huszonévestől, a "nagypapáig" minden korosztály képviselteti magát. Igazából itt a motor ami minket összeköt, és érdekes módon mivel mindenki egy ilyen vén csatalovat hajt, hasonló az életfelfogásunk. Ott van Ikim már ha felhozódott. Az őszhajú pocakos csávóval pontugyanúgy elbeszélgettem, mint mondjuk Jaszival, Ábrussal, Zsoltival, Csövivel, stb.stb.stb.
Nagyon egyben van az ezredes, így első blikkre... Láthattam én ezt a gépet 3 faluval odébb 1-2 hete?
Ismét sikeres kapcsolatfelvételen vagyok túl egyik fórumtársunk meglátogatott és jó 1,5 ó beszélgettünk. Jó Fóti szomszédom ikim2025 meglátogatott. Felvetődött bennünk 1 kérdés, mi lenne ha nem csak klubbtalikat rendeznénk hanem kollektív nagy találkozóra is elmennénk sirok devils karasna stb stb.
Hi! Nem messze tőled: K.hartyán
A busa jó túra motor,és annyit fogyaszt,mint az én FZ 750-es mocim.
Írhat bármit, a képen gyári van. ahogy legalábbis mobilon látom.
a képen lehet, de elolvastad a szöveges részt is vajon?
Ez gyári..
F, ha a tulaj belemegy adott feltételekkel.
Milyen GSX-?
F-es vagy R-es mocit veszel?
Nem dolgozok most tv zek
Hooli,dolgozol?
Má úgyértem ráérsz?
Átmennyek most Mogyoródra?
remélem sehol, hanem meglesz a gsx.. :)
Igaza van az úrnak.Keress egy 600-as fazert.
Olyasmi csak még kényelmesebb kivitelben.
Nagy széltoló idomzat,széles kényelmes ülés az utasnak is,alacsonyabb lábtartók elől-hátul,Spiegler villahíd magas csőkormánnyal,magasabbra emelt segédváz az ülés miatt,összevissza tekergethető Öhlins rugóstag más áttételű himbarendszerrel,hosszabb szekunder áttétel.
Nem arról van szó hogy nem lehet kibírni. Ki lehet de egy egyszerű naked vagy túragépen százszor könnyebb és élvezetesebb nagy távolságokat megtenni.
Az FZR (gyári állapotában) arra való hogy kimenj vele a hétvégén egy gyors körre megemelni az adrenalinszintedet. Én mentem gyári állapotúval 300 km-t egyben,erősen megterhelő élmény.(míg az öreg XS-sel akármeddig el lehetett menni kényelmesen)
Gondolj bele hogy mennyivel egyszerűbb dolgod lenne egy FJ1100 vagy 1200-as esetleg egy XJ 900 nyergében. Ezeket erre csinálták és 3-350e körül egész jókat lehet venni.
Igazi világjárók kevés pénzért és egy sportmotornál sokkal alacsonyabb fenntartási költséggel.
És egy bármilyen jó FZR-ért 500ezret? Ne vicceljünk már!
Akkor valami olyan lehet a géped, mint egy R1-es FZ1-es kivitelben?