Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes, aztat szeressük!
Vicc volt.
Mármint szeszt
Viszek én is hazait
Tej van még?
Simán! Bár célszerűbb lenne lapos tartállyal mennem!
Részünkről a szerencse Zsolti! Nagyon örültünk mi is hogy személyesen találkoztunk,ezt most a Vicus nevében is írom,ja igen,és a lányom nevében is. Sajnos az idő tényleg rövid volt,de majd legközelebb! A kóla elfogyott,közben a nagylány megérkezett,Ő csípi nagyon!
A vitoba 2 hónap alatt 5000+
Én nem árulom el.
Lapos üvegt hozod?
Motor pöpec és jó hangos lenyomtam már 130km vele
Emberek! Sikonda is csak akkor áll,ha hétfői napra pontos létszámot tudok mondani,mert később már nem lesz ennyi hely amennyi nekünk kell. Tehát! Foglaljon mindenki állást,hogy mi legyen. Ha nem jön be,akkor a többi lehetőség közül kell választani. Engem nem borzaszt,ha 537km kell motorozni,csak jó legyen,legalább olyan mint a Ballószögi kirándulás,mert az csúcs volt!
Hi!
Ja és mindenkinek SZIA:
Jaszi holnap kereslek.
Csőőőőőőőőőőőőőő. Motor?
Sááárga pöpec most, csak halk.
Szaszi. Bocsánat, de elég jó idő volt mikor indultunk, így nem csörögtem. Villánytól Mohácsig kaptam, azután semmi.
Sajnálom hogy miattam fáradoztál, betegen. A meghívás ál, majd leisszuk a munkabért. Jól vagy? Család? Örülök hogy találkoztunk, és köszönöm a feleségednek a cóóóóóóóóóóólát. Remélem nem megy tönkre. És az idegenvezetést. Örülök hogy találkoztam veletek, csak elég rövid volt.
Szeva Zsoltiiiii
na tépek zuhizni, mee még van kis dolgom ma este... Utána meg alvás.

Cakát !
Nekem tökre kurvára mindegy, azért ha nem kell 200 km-nél többet mennem, azért nem leszek szomorú...
Cső Zsolti! Kipakoltam a garázst már kora reggel,és nem jöttél! Nem áztál szarrá hazafelé?
Hát ha Sikondára mentek kiesett.
Ott nincsen. Legökzelebb Zánkán,és Balatonfüreden van.

A sulit még éppen beáldoztam volna. De, a távolság....
Nekem is volt ám hosszú hajam Még hosszabb mint a Tiéd Sárga
Naa azééééééééééééééééééééé
a hosszú hajú chopperes rockereket nem szeretem.
Kivétel akik azokat akik utálják a pávákat, és veszettül horkolnak.