Részünkről a szerencse Zsolti! Nagyon örültünk mi is hogy személyesen találkoztunk,ezt most a Vicus nevében is írom,ja igen,és a lányom nevében is. Sajnos az idő tényleg rövid volt,de majd legközelebb! A kóla elfogyott,közben a nagylány megérkezett,Ő csípi nagyon!
Emberek! Sikonda is csak akkor áll,ha hétfői napra pontos létszámot tudok mondani,mert később már nem lesz ennyi hely amennyi nekünk kell. Tehát! Foglaljon mindenki állást,hogy mi legyen. Ha nem jön be,akkor a többi lehetőség közül kell választani. Engem nem borzaszt,ha 537km kell motorozni,csak jó legyen,legalább olyan mint a Ballószögi kirándulás,mert az csúcs volt!
Szaszi. Bocsánat, de elég jó idő volt mikor indultunk, így nem csörögtem. Villánytól Mohácsig kaptam, azután semmi.
Sajnálom hogy miattam fáradoztál, betegen. A meghívás ál, majd leisszuk a munkabért. Jól vagy? Család? Örülök hogy találkoztunk, és köszönöm a feleségednek a cóóóóóóóóóóólát. Remélem nem megy tönkre. És az idegenvezetést. Örülök hogy találkoztam veletek, csak elég rövid volt.
Sááárga pöpec most, csak halk.
Sajnálom hogy miattam fáradoztál, betegen. A meghívás ál, majd leisszuk a munkabért. Jól vagy? Család? Örülök hogy találkoztunk, és köszönöm a feleségednek a cóóóóóóóóóóólát. Remélem nem megy tönkre. És az idegenvezetést. Örülök hogy találkoztam veletek, csak elég rövid volt.
Cakát !
Ott nincsen. Legökzelebb Zánkán,és Balatonfüreden van.
A sulit még éppen beáldoztam volna. De, a távolság....
Kivétel akik azokat akik utálják a pávákat, és veszettül horkolnak.