Nem vagyok, gondoltam a vasárnapot megvárom, korán reggel neki esek, 3 óra alatt remélhetőleg megvagyok a karbikkal. Ha jó lesz iratkozom, ha nem akkor egyenlőre nem akarom fixre mondani, senkit sem akarnék megszívatni, vagy fölöslegesbe pénzt kiadni. Ha jó lesz a motor holnap ilyenkorra már tudni fogom, és ha lesz műszakira időpont időben, akkor ott a nevem a listán!
Ménem vetted a tesztben szereplők közül a Panát vagy a Fujit vagy a Canont? Azok legalább jók is..
Most ne gyere azzal, hogy 2x annyi, azok is csak 20-24-ek...
Különben sztem el lettünk kapatva, 5 éve ez a minőség (ami ma 10 ropi) még 50-60 közt lett volna, 2003-ban meg 90e volt a 2MP-es Nikonom.
Ha végre menne rendesen, akkor bennem lenne az, hogy dejó, megint tisztogatni, meg cserélni rajta a dolgokat szépen sorba, a teljes elektromos rendszert meg akarom csináltatni, előbb-útóbb kéne rá az új idom szett is, meg egy teljes kipuf rendszer...hmm hmm, ÉBREDJEK MÁR FEL, bilibe lóg a kezem
minden nap 9-17. de ez a 3 óra kínszenvedés volt...mindegy, majd csak letelik ez is, holnap remélem nem fog esni az eső, mert akkor gondolom nem tanácsos szétszedni a karbit...
Csak aztán nehogy úgy járj, hogy kitalálják, hogy: - Jaaa, hát erre a hibára nem vállalunk garanciát, bocsesz. ha valaki vett egyet és letesztelte akkor írjon már egy kis szösszenetet. Amin meg gondolkozom, hogy a tankra valahogy fel kéne rögzíteni egy menetes szár darabot, és arra rá lehetne tenni a fényképezőt. De hogyan lehetne rögzíteni ezt jól?
Igazából leszarom ha bekrepál."Blokk garanciás", mégcsak nem is kell szervízbe vinni. 2 éven belül megborul, és megyek kicserélik, vagy levásárolhatom.
A Rollei nem rossz márka.
A gond, hogy csak a márka nagy. Német.
Ettől még nem tudnak új technikával jó minőséget gyártani. Viszont, fele ennyibe került mint a hasolnó kategóriájú társai
Most ne gyere azzal, hogy 2x annyi, azok is csak 20-24-ek...
Különben sztem el lettünk kapatva, 5 éve ez a minőség (ami ma 10 ropi) még 50-60 közt lett volna, 2003-ban meg 90e volt a 2MP-es Nikonom.
oda fel lehet tenni...
mikor kezdtél?
vagy ennyire mennél a motort csinálni?
fejidom
A gond, hogy csak a márka nagy. Német.
Ettől még nem tudnak új technikával jó minőséget gyártani. Viszont, fele ennyibe került mint a hasolnó kategóriájú társai