Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És miért nem?

Ha a haverom kibírta a 600as gixxeren a túrát zömmel 110es tempó mellett(560 km napi átlag, 300 legkevesebb 900 legtöbb..), akkor nem hiszem hogy egy FZR ha már tempót is megyünk vele nagyon rossz lenne..
Nekem az a legfontosabb most hogy hasonlóan megbízható és üzembiztos legyena következő, mint a GS, de utazóban tudja a 160at minimum. Egy jó állapotú frz sztem teljesíti mindegyik kritériumot
Egyébként ha tehetném akkor mennék.
Többnyire rápakolok ezt-azt a garázsban ha kell a hely. Idén 300km-t mentem vele.
Az enyém minden téren nagyon más kaliber mint a gyári FZR,aki ült már rajta az elég meglepődötten szállt le.
Én erősen túrázósra csináltam,nem érdekelt hogy elvesznek a sportos tulajdonságai.(de az erejét meghagytam)
Akkor te nem is jársz túrázni az FZR-el?
Mire szoktad használni a mocid?
Ádám ha ilyen öreg vasat veszel akkor hol itt az előrelépés?
Én is gondolkodtam hogy mit lehetne kihozni belőle.(csak az a hülye aluváz ne lenne)
Látom már megint megy a "ha nagy leszek ilyen motorom lesz" vetélkedő.
+
Hát ha én magamnak keresnék gépet 500e környékén akkor egy FZR szóba sem jöhetne.(túrázósnak meg egyáltalán nem)
Nekem még gurulnom kell 5400-kilométert,és nullás lesz a számlálóm.
Ádám ezt lesd meg, ez már sokkal jobban illik Hozzád! ZX7R
Biztos emlékezetes maradt azért, ez olyan dolog ami akkor is megmarad, ha a motor már nem lesz meg.
..gyerekkori álmom vált valóra akkor. Mondjuk jó szar helyen történt.. autópálya leállósávján fotóztam valamikor éjjel kettő felé törökországban
Komoly lehetett, mikor átfordult az óra a moccodon
..sok motorral vagy te így

Értem. Én erősen filózok rajta hogy csere+ még valamennyi pénz konstrukcióban megvegyem, feltéve ha az a plusz pénz számomra is elfogadható.. Aztán meg elkezdek gyúrni csuklóra
Beszéltem már vele. jónak tűnik. ha lenne lém, kéne.
..ennyit tudok én is. Ezért kérdeztem úgy hogy ki látta élőben, mert az úgy mindjárt más.

Mondjuk nekem kicsit az az érzésem hogy túl van árazva.. de képen egész jól mutat
Ez az 1ik ritkán fórumozó öreg harcos motorja Lacibácsié. Úgy tudom gondos gazdája volt a vasnak. Régóta árulja cserélné mert már neki nagy és erős megnyugodott mára a vére.
Ádám már biztos!
Üdv

Látta e már valaki innen ezt a gépet személyesen? Vagy tudtok e róla valamit?
jeHova
Hova?
Ábrus megérkezett?
Nagyon szépen megy!