Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú bakker! Ha csak a 80%-át kapja meg értük,akkor is szép pénzt lehet beszedni érte. Lehet hogy érdemes motort bontani? Megveszi az ember 100-120-ért,sztem simán kijö 150-170 belőle!
Oksi! Köszi szépen,de elég ha megcsörgetsz,én visszahívlak!
Sanyi!
ma valamikor délután megkapod az olajat.
előtte felhívlak.
HAli semmi extra 7 kor keltem hüvi van fúj a szél és nem süt a nap.
Ma jó kis programom lesz fel kell szerelni 4 kézmosót 3 hajmosó széket fel kell szednem 2 törött járólapot és le kell raknom újat izgi lesz.
Cső Papa! Mizujs?
Csináld már a motorod,mert így sosem lesz kész!
Jó reggelt hüvi van 1 kicsit.
Na megyek, mert 8 óra múlva nyitom a kávézót. Ijjjbémeg
Rám nem hatnak az ilyen jedi trükkök...
Amit feltettél suzukis képeket azok teljesen jók.
Neked meg esetleg üdvözlőlap jön egy régi ismerőstől: http://www.real-debt-eliminati...
Kapok karbi belső képet ?
Síkra ne menjünk mert nem tudom tartani a tempót
Akkor nem lesz nagy trauma mikor a Párod helyett egy kukacos lófej fogad reggel. Don Poti keze sokáig elér, csak azok a kurva karbik vannak hülye helyen
Szeretem. A lovastanyán is voltak és együtt etettük őket kockacukorral Thomassal és Kingával.
Nekem tökmindegy hogy hova megyünk csak gondolom a többiek is inkább térben motoroznának mint síkban. (meg figyelni kell hogy Thomaséknak ne legyen túl messze mert nem bírja a háta az üléspozíciót egy óránál tovább és Kinga feneke is időkorlátos a hátsó ülésen)
Sosevolt...az első még talán akad, meg ESETLEG a második is, de mért érzem úgy, h szemétkedni akarsz megint? Egy kérdés ábrus... Szereted-é Te-e a lófejeket E?
De most én az ágyamat nézem meg kicsit közelebbről,mert a mai túra elfárasztott egy csöppet.
Jócakkát!
Ja ha holnap esetleg hozzáfognál a karbikhoz: van kalapácsod és vasfűrészed? (ezt elfelejtettem délután mondani)
Akkor nézzünk valami helyet a Mátrában.
Azért kéne kanyargós hegyes völgyes út mert itt ahol én lakom még egy vakondtúrás is hegyvidéknek számít.
Ez meg már baromi unalmas.
Nem ért volna rá holnap kiporolni azt a szőnyeget?