Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én FZ 750-es mocim 25-éves,és akár 1000-kilométert is legurulok vele egy nap,ha jó kedvem van.
http://www.simateam.hu/sportdo...

na így gondoltam ez lemaradt
Itt a dobom a bal felső. Megérdeklődőm az árát a jobb sor legalsó gp replika dobnak mennyi és ha elfogadható lehet csináltatok 1et és akkor eladó lesz a dobom.
Tegnap eljátszottam a gondolattal,hogy milyen jól nézne ki a vas egy RAPTORRAL! Csak nem nagyon szeretem,ha hangos a vas. Valami ilyesfajta jól mutatna,csak nincs rá keret. 40 felett van egy kicsit.
linkeld mert lehet hogy azt régebben kinéztem. De komolyan.
XT a legjobb...vedd meg fatertól a Miénket...
Nekem az XJ tipusok is tetszenek,azok is jó túra motorok.
Elég ritkán lehet ilyen motort kifogni, Sanya!
Az korrekt,legalább fel tudod vinni az emeletre!
Van itt egy dr 750-es, állatbőrös tank+oldalidommal, 17es kerekekkel.. az illene hozzám.
Az enyém is 87-es,és rendben van. Legalábbis aki eddig látta,azok megemelték a kalapjukat. Kérdezd Ábrust,Ő mente az első kört vele,nekem nem volt mihez viszonyítani.
Nekem meg egyikse...annyira nem illik Hozzád. Vegyél tenerét.Vagy vedd meg a Camel festéses 250-es frézit
És egy ilyen 24éves fz, mégha ilyen szép is, full jó lehet? mer mosmá messzire is mennék, azért kell a gsx.. ha nem jön össze, veszek egy piaggio ciao-t. :p
Nekem tetszik mnd a 2ő
Az fj-t néztem, de fasz kerékméret, plusz gyanúsan homogén fekete a blokk. amúgy az sem rossz..
Nekem alapból is tetszenek az Fj,és az Fz sorozat,igazi túragép! Az Fj nagyon oké,még doboz is van hozzá,és német a vas. Gondolom arrafelé nem nagyon kókányolnak!
Ez az.
nagyon jó ennyiért.
eladó még az az FZ is amit nemrég beraktam, az is olcsó meg még műszaki is van rajta, de kell rá költeni...
Neidegesíccsélmárfel
Ezt találtamFZ,meg ezt FJ
Ennyiért jó ár
ez, tök jól néz ki....
Itt vagyok,olvasok mindent,de így legalább a fejedbe marad!