Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5let a vasamra?
Jó éjt mindenkinek!
Hm, erre nem is gondoltam...
köv. talin kizárt, hogy így fogadjunk....
hámár, nem leszel új.
Hulladék. A rozsdás vezérműlánc mindent elmond. Azonkívül drága is.
skf-be lehet kapni hasonlót kb 5eFt. de azt is elqrtuk berakásnál
Telefonszám hozzá: fzr400
Árul egy fz 750-et is csak most nem lelem
Esőn tárolt motorblokk eladó...
Ja neked küldött Ábrus szemet így már ok.
Megismerem,ez volt.
Thanks!
Itt a honlapjuk, elég puruttya, de a cím ugyanaz tömítés
Lehet azok voltak,valahol nekem is megvan a címük de Zsoltit küldtem érdeklődni ha arra jár (járt ) hogy tudja meg mik a lehetőségek.
De aztán türelmetlen volt.
Meglátjuk...a vak is ezt mondta
Mérlegelendő a dolog, mondjuk nekem elvileg csak a hengerfejtömítés kellene...elvileg...
csak a szem lett cserélve, a többi csapágy az jó. (én persze elqrtam, de az egy másik történet... )
Elvileg ugyanaz a csatlakozó de ha esetleg nem akkor sincs gond mert ugyanúgy két vezetékes mind a kettő(egy+,egy -) ezért simán átforraszthatod a csatlakozó végét.
A régi AC marad a helyén(a benzin átfolyik rajta) csak a benzincsőbe bekötöd a külső AC-t.
Eladót most nem tudok de bontóban biztos van bár drágább,ha nézelődsz a hirdetések között ahol bontanak fzr-t ott is szokott lenni,itt olcsóbban. (egyébként többek között a Thundercat-ben is ilyen AC van mint most a Tiedben)
Ok, köszi. Azt hiszem, most elég lesz nekem az olcsóbb fajta is. Ha úgy alakul, télen egy nagyobb generált alkalmazok rajta úgyis, majd akkor normális tömítéssel rakom össze...
És hol vettél csapágyat milyen méretűt és mennyiért?
Na valamit elbaszarintottam így talán jó
nyekergett, az a szem volt kikopva. csere, az összes többi csapágy zsírzás.
Kecskeméten én is tudok egyet, nekem cbr-hez csináltak 6 ezerért, de nem tudnak ebből a kibaszott vékony lemezből gyártani, csak hagyományosat, ami kb dupla olyan vastag, rendes tűzkarikával. Amúgy gond nem volt vele, mintát kérnek és egyébként a kecskeméti gyorsulási versenyzőknek is ők csinálják a tömítéseket.
Nézem azt a shark törvényszéki ragadozókat és nem lehet abbahagyni. 1huzamba letudtam 9 részt van még 29 rész holnap estére kész is lesz.