Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeptember 24-25-26,helyszín: Pécs vs.Debrecen agglomeráció (vagy valami fasza hely)

ábrus: időpont: jó, úticél: tökmindegy
bekessanyi:időpont: jó, úticél: tökmindegy
Don Pöti: időpont jónak tűnik, csak a motor legyen meg addigra. úticél: tökmindegy, csak menjen el a motor
Ikim2025: Időpont: Jó Hely : Tökmindegy,de Tiszavalami jól hangzik,szerintem intézkedj!
Fzr.”nemérekrácsakszombaton”hooligan: talán jó
Mlas: időpont jó, hely mindegy, ha jól értettem
csövi: időpont jó, (25-26) úticél mindegy, egyformán messze van, de talán a Tisza az érdekes lehet...
Thomas007: csak Tiszavalami és vonzáskörzete 100 km-ig ok
jaszipapa: nekem aztán kurva mindegy
Royal03 :nekem aztán kurva mindegy,ha jó az index akkor megyek
BVarga: időpont: 25-26 jó, úticél: tökmindegy
Emre! Sajnos nem tudtalak hívni,mert a Zsolti akkor csörgetett meg,amikor itt állt az utcánk elején. Mégegyszer bocsi
Egyébként kitoltam a motort,és felmentünk együtt a TV toronyhoz.
Zsolti üdvözöl mindenkit!
tegnap nagyon megszívtam. elvittem a laptopot szervízbe, a mobilnet kártyát itthon hagytam . mondom a szervizesnek sebaj, kiveszem a telóból a kártyát, kipróbáljuk azzal. kb 3 azaz három percet neteztem vele. pár óra múlva felhívtak a vodától, hogy küldenek egy hóközi számlát, mert nagyon megszaladt. tizenötezer. 3 perc netezés. de örüljek, mert többet egy rendelet szerint nem számlázhatnak ki, egyébként ötvenezer forint lenne...anyád
Ha forog akkor keress bele egy bontott gyári AC-t mert az nem belevaló.(5-8e körül találsz,a gyári az membrános)
Megnéztem a lapod,hát testvér nem vagy gyenge! Te ennyi idősen azt csinálod amit én is szerettem volna 22 évesen(az meg már elég régen volt) pláne ilyen géppel(ezt jó értelemben vedd)
Ráadásul aki fel meri vállalni hogy feleslegesen nagy lenne neki egy FZR 1000 azelőtt tényleg megemelem a bukósisakom! (ezt is a lehető legjobb értelemben mondom!)
Ez az AC tutira forog! A szivattyút szétszedtem ameddig tudtam, egy tengelyen van lapátos tárcsa! (olyan mint a vízszivattyú a kocsikban) A tengely eléggé kotyog szépen ki van kopva a "csapágy" résznél!
megvan még, megcsináltam most az a tarcsi. el nem indulok tartalék ac nélkül
ejtőtartályosnak akkor sem működik ha tele van a tank. próbáltam...
ne általánosítsunk kérem, én azért néha tele tankolok
Nem keveset, semmit. A karbi magasabban van, mint a tank alja.
Ha ilyen akkor kellene, akkor is ha nem jó, csak ne legyen törött, repedt.
a rossz AC megvan még?
szívtam én is ac val. amikor behányt, megcsináltam utána kb. 15ekm-t bírt. az új kb 70eFt. bontottat vettem tarcsiba az 8eFt-volt, lényegében az összes japán márkában egyforma van, csak a cső átmérő más...
ja, nem megy ejtőtartályosként, folyamatosan keveset fog kapni
Az AC nem forog
Ez egy mágneses membrán pumpa, ha lehúzod a csövet és indítózol tolja az anyagot?
Persze lehet a membrán repedt
Szűrő előtte vagy utána van és tiszta-e?
Üdv mindenkinek!
Haldokló AC pumpával lehet valamit kezdeni, vagy a legjobb megoldás a csere?
Nemrég elkezdett elég beteges hangokat kiadni, és félek hogy hamarosan itt a vég! Olyan mintha csapágyas lenne és nehezen forogna, és nagyon zajos is lett!
Újat lehet kapni? Mennyibe fáj kb. ? Vagy használtat próbáljak keresni? Ejtőtartályosra át lehet alakítani?
Előre is köszi!
Albérlet nagyobb faluban?

A redbaromban nagyon sokat hirdetnek, bár 2 éve néztem utoljára.
Menj el vele a Redenczkihez.. korrekt áron dolgozik. Ha nem tudod az elérhetőségét megadom. Amúgy szeged, gerle utca 27..
Szóltam G-nek, meglátjuk. remélem azé összejön.
Szia Ábrus!
Ma lett két hetes itthon a fű!Mikor nyirhatom le?Pár helyen foltos lett meg a kutyák kinyírták!Lehet még utólag a lukakba vetni?
azé' mielőtt ez bekövetkezne beszélj az illetékessel.....
Nabaze.. lehet befalsul a gixeffes. ha nem jön össze, ki mit tud havi 15-20 között?

Javitva és köszi!
nekem jó Rakamaz is oda is tudom szervezni.
noo. Először is köszönöm hogy segítesz ! ! ! !
Egyik indításról a másikra jött a gond. Sőt, kiálltam a arázsból. Fenn még jónak tűnt a hangja, és ment, mert elindult. Lent a kapuba leállítottam, és mikor indítottam....
Előtte 4 vagy 5 nappal gurultam. Dolgozni voltam vele.

Előzőleg annyi volt, hogy csörög már egy ideje. Szerelő azt mondta, hogy az egyes henger felől jön valami. Nemtudni mi, de ha megy, akkor ne foglalkozzak vele, csak akkor érdemes bontani, ha erősödik. A vezérműláncig megbontotta, megnézte nem-e az csörög. Hát, nem. Ő volt az aki megcsinálta a szelep állítást karbi állítást, és olyan lett mint a golyó. durva volt.