Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az enyémet 2 du. csináltam ( kb 2x2óra) és mivel volt minden hozzá a cégnél ingyen volt.Azóta már csináltam egyik cimborámnak is persze azt is ingyen.
A cső ára kb 2500ft,meghajlította,lefestette.... tényleg nem sok érte a 6500? Vagy nem cimbi volt?
Hááát igen! Ugyan van rá törésgarancia,de reméljük a legjobbakat!
Most híttam, de ezek szerint akkor elindult... én nem mertem (meg nem is annyira akartam) mert bejött a vihar meg a hideg, és nem akartam így éccakázni.
Reggel utánamék.
Huli, mond má neki, ne hívjon vissza, mer lefexek, ha valami gebasz van, vagy nem megy oda, akkor SMS, vagy reggel 7 után leszek bekapcs
Szíííííííííípppp ,, reméljük jó is!
Megjött a szerszámom is! Termékeny hét volt ez.
Mindjárt itt a Zsolti nálam itt alszik mert van valami gebasz az indexével, úton sirok felé.
na ez már fasza kép lett
Pedig ugyanúgy fotóztam csak most merült az akksi .

Ebbe van a súber vége mikor nem húzod a gázt.
A számla nekem készülne, és hidd el hogy bruttó
De nem akarom senkire ráerőszakolni, mert ingyen nem tudom feladni a címére.
Nemtom, mi az, én még nem szedtem szét (talán ezért műxik ) Szép tiszta lett meg jobb a fotó is.
Enyémen sincs, csak hátul
Baz+ de jó, még a jégkrémes is házhoz megy..
Nem a fúvóka hanem ilyen zárt kupak a karbiba. 6os kulcs kell hozzá.
a 3 fúvóka egymás mellett ez a kupak az úszó felett van egyedül.
Ez Nekem pont 10000ft! Sokkal szebb mint az enyém,de nekem jó az ami lett végre.
Fingom sincs, de az biztos, hogy tök más a távolsága, átmérője, szöge.
Amúgy jó
Hááát nem tom, a Tecsóba láttam 1-et,az elég vérszegényül nézett ki ehhez képest.Nekem jó lesz ez.
Semmi baja, csak a fókuszt ne a billentyűzetre állítsd legközelebb

Mi az amit letörtél, a fúvóka ?
Akkor 7500-ért neméri meg a gyári?
pl nekem ilyen van
Van valakinek féknyereg fedél 2 első és 1 hátsó. Vagy hol tudnék venni?
Szeva! Kész az állvány! 1' csőből hajlítva,olyan stabil,hogy rajta ücsörögtem! Figyusz a képeket! Igaz kicsit több lett,6500ft. Sztem elég korrekt ár érte.
Nem egészen:
bithorlo
majom
Szeva Sanya