Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Membrán men likas?
A karbiba ez a4 baszás fekete a nemtommitől és simán le tudom törölni .
A karbin, igen az. Az a csöcs meg passz. Nekem nincs olyan.
Az a helyzet,a pár száz kilométert futott gyertyákra jött egy vevő,de még nem vitte el,az függőben van.Viszont megvannak a kb.4000 km.-et futott tisztított gyertyák,azt együtt 2000-ért odaadom.
Mentem délutánra! Majd este. Csőőőő!
Hát igen! Tudod az a gáz,hogy sok ember van,és szarnak egymásra! Azért egy kisebb helyen nem így működnek a dolgok,vannak még baráti körök,és van segítség is ha kell!
No-no, Én nem vagyok ám pösti gyerök!
Te Sanya, azok a fijúg ott a városban nem tudják, mi az az utánfutó.. villamoson szocializálódtak.
Helyes !
A Tiéd oké? Ma este megyek fel a cimbikhez,ott van egy 1098-as Ducatti! Nagyon csinos,majd lefotóztatom,ahogy rajta ülök!
már megint fényezni akarja magát.
Nem lesz nagy gáz vele,majd meglátod! Jó kis masinák ezek.
Mondd, h a gázkar akkor javult meg, mikor hozzáértem :)
Sztem csak a tomi nyomi. :p
Ismerős sehol senki, nem olyan rég költöztünk ide, a környéket se igazán ismerem, motorszerelő sehol a környéken, aki eltudná vinni abból a 20 emberből akiket ismerek, Ők nem érnek rá, vagy Én nem akarom megkérni rá őket...na nem mintha olyan "fontos" lenne...pénznek is van helye amit keresek...szóval most áll...de örvendetes, hogy 1 hónap után is pöcröf...mondjuk füstölt meg a gáz kar is az elején, nagyon be volt ragadva, aztán másnap már okés volt. Ezt a dolgot meg, hogy 5.000 fölé nem pörög, felette fullad, nem reagál a gázra...remélem ha a karbit megpucolja valaki akkor jó lesz minden.
Sajnálom! De nem tudom elhinni,hogy nincs valakinek vonóhorgos kocs+futó. Itt kb fél óra alatt szerzek 3 autót is.Basszus, kár hogy nem tudok segíteni. Azon csodálkozom, ekkora város VAZZE,és nincs segítség. Hát ez nem kicsit gáz!
Még mindig arra vár, hogy valaki elvigye a szerelőhöz. Minden nap dolgozom a 7 hét napján, minden nap 5-ig, utána már nincsen ember, aki elvinné...szóval amíg melózom - 7.-e, addig tuti nem tudom elvinni, utána 15-ig Hrvatska, utána lesz idő rá...
Na most így nézek ki drága barátaim.
2 kérdés lesz majd a fotókon jelölöm.
Hát a Tiéddel mi van?
Nem kicsit!
De azért mutatós darab volt ám!
Valóban sok. Ezért is készült az enyém is egy télen keresztül.
Hát csak az sok pénz...
Húúú! Az sokáig tartott, mert télen készült,és én csiszoltam,persze ingyen fújták,ezért félre lett téve párszor. Szét is vágott az ideg miatta. DE HA KIKÖHÖGÖD,AKKOR CSAK AZZAL FOGLALKOZNAK! Akkor 2 hét kb