Az időpontot leszarom. Mondjátok mikor, oszt megyek. Csak találjuk ki, mert nekem is intézni kell aszabit, asszonynak is, anyagikakat is kell intézi, szállást is, és mivel a motor se fiatal, addigra a legpöpecebbnek kell lennie.
Nálunk szept közepétől résen kell lenni a közelgő baba miatt.
Szóval szept 20-után tuti sehova nem megyek, de ha az asszony úgy lesz már a 17-19 sem jó.
Alternatív lehetőségként feldobnám még a 24-25-26-át(nekem ugyan nem nagyon jó de az asszony ott szabad lesz,bár szept.végén jönnek a festők de még ez is egy esély)
17-18-19-én csak egyedül tudok menni.(de nem katasztrófa )
Ja azt megint elkúrnak valamit a filmesek itt nekem és nem tudok menni. A múltkor is felírtam magam azt nem lett belőle semmi. Babonából nem iratkozok.
Gyerekek olyat láttam ma hogy leestem a lépcsőn miközbe nem tudtam felszedni a leesett állam.
Van itt melletünk 1 tüzép telep. Na van ott 1 fiatal vöröshajú nagy mellű karcsú csaj. A pasija otthagyta gondolom mert hetek óta nem látni. A csaj a tulaj 25-27 év körüli. A csajszi rakodja a nagy buldózerrel a teherautókat sóderrel stb stb . De ma megtörtént a csoda. Fekete buell nagy hangal begurult reggel oda fekete bőrszerkóból kicsomagolta magát az illető. Nem találjátok ki ki volt az. A CSAJSZI! Én lepetéztem 1 ből. Új cél lebeg a szemem előtt. . . .
Szóval szept 20-után tuti sehova nem megyek, de ha az asszony úgy lesz már a 17-19 sem jó.
17-18-19-én csak egyedül tudok menni.(de nem katasztrófa )
-Jaszi
-Royal
-Hooli
ÍRATKOZZÁ FELFELÉ:::::::::::::::::::::::::::::
- csövi
- jaszi
-royal03
Van itt melletünk 1 tüzép telep. Na van ott 1 fiatal vöröshajú nagy mellű karcsú csaj. A pasija otthagyta gondolom mert hetek óta nem látni. A csaj a tulaj 25-27 év körüli. A csajszi rakodja a nagy buldózerrel a teherautókat sóderrel stb stb . De ma megtörtént a csoda. Fekete buell nagy hangal begurult reggel oda fekete bőrszerkóból kicsomagolta magát az illető. Nem találjátok ki ki volt az. A CSAJSZI! Én lepetéztem 1 ből. Új cél lebeg a szemem előtt. . . .