Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az időpontot leszarom. Mondjátok mikor, oszt megyek. Csak találjuk ki, mert nekem is intézni kell aszabit, asszonynak is, anyagikakat is kell intézi, szállást is, és mivel a motor se fiatal, addigra a legpöpecebbnek kell lennie.
Hm. Ez elég megalapozott kifogásnak tűnik!
Nálunk szept közepétől résen kell lenni a közelgő baba miatt.
Szóval szept 20-után tuti sehova nem megyek, de ha az asszony úgy lesz már a 17-19 sem jó.
Elég ismerős a rendszám.
Alternatív lehetőségként feldobnám még a 24-25-26-át(nekem ugyan nem nagyon jó de az asszony ott szabad lesz,bár szept.végén jönnek a festők de még ez is egy esély)
17-18-19-én csak egyedül tudok menni.(de nem katasztrófa )
Na mentem alukálni ha tudok a f1esektől . Holnap pápá jó éjt.
-Csövi
-Jaszi
-Royal
-Hooli
Ja azt megint elkúrnak valamit a filmesek itt nekem és nem tudok menni. A múltkor is felírtam magam azt nem lett belőle semmi. Babonából nem iratkozok.
Én is elhozom ha Te is!
Szia! Ha lesz akkor vegyél légyszi nekem 4 litert. Köszi! Mi van Veled? Rég nem láttalak. Moci meg van még?
JJA ÜDV AZ URAKNAK
Szaszi. Te figyu, 17 18 19 az nem 11
ÍRATKOZZÁ FELFELÉ:::::::::::::::::::::::::::::
Ajjajj nem megy a bithorló órák óta ez rosszat jelent.
Milyen asszonynak nekem olyan nincs Nektek van
Na ez buzi 2x rakja be.
Szassz papa
szaszz papa
Három független szemtanú által hitelesített kép? (asszonynak mondtad már?)
. . . . . . . . . . .
Nekem elvileg jó a szeptember:

- csövi
- jaszi
-royal03
Bocs én buktam . . . .
Buktad papa nézd csak meg! . . . . . . . . . . .
Ábrus vitte a 38 és a 39 ezredik h.szt is CSALÁS NÉLKÜL!
Gyerekek olyat láttam ma hogy leestem a lépcsőn miközbe nem tudtam felszedni a leesett állam.
Van itt melletünk 1 tüzép telep. Na van ott 1 fiatal vöröshajú nagy mellű karcsú csaj. A pasija otthagyta gondolom mert hetek óta nem látni. A csaj a tulaj 25-27 év körüli. A csajszi rakodja a nagy buldózerrel a teherautókat sóderrel stb stb . De ma megtörtént a csoda. Fekete buell nagy hangal begurult reggel oda fekete bőrszerkóból kicsomagolta magát az illető. Nem találjátok ki ki volt az. A CSAJSZI! Én lepetéztem 1 ből. Új cél lebeg a szemem előtt. . . .