Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes!
konkretan vasarlas utan 1 hettel mar csereltem
de cserelt,kb 4 eve:) meg ennekem szerencsem volt,epp hirdettek neten egy par szimmeringet.megvettem tipusazonosra es kesz,nem is neztem mekkora a merete:)
Görgőzni lehet. nemtommennyi.
Hátőőőő NEM? mikor elmentél, pont azt hallgattam, hogy sokkal kevésbé van jó hangja mint az enyémnek, és még az enyémnek sincs ilyen jó hangja..
Múltkor amikor voltunk Balatonon, 160-nál nekem is elkezdett ütni az eleje. Megnézettem gumissal és a felniben van egy horpasz Volt benne 40g azt kicentírozták, most jónak tűnik, de nem tudom mit lehetne vele tenni...
Az én videoimon jobb a hangja..
Nekem már elküldte a srác annó asszem a zene nélkülit, de zenével jobb kicsit!

Hogyan húzzák le Magyarországon a túristákat - videjó

Érdekes rövidfilm, indexhu-ról nyúltam
Ja csak a zene ne lenne ilyen hangos.
Ismerem, már 100x megnéztem...na hát ennyi..ennyire jók a 250-es 20 éves FZR-ek. Most sárga Camel festéses ez a motor és árulja a srác.
Sziasztok! Kezdőőőődik a meló második fele,majd este!
Az enyémen nyitott karbon rendszer volt,8000-nél már forogtak a fejek milyen vaddisznó gép ez! Ha tudták volna!
most írt msn ez a pöcs...azt hiszi ha tudnám nem írtam volna meg neki...pedig Én nem Ő vagyok...nemtom...ha lemérhető, akkor hazamegyek és megmérem TALÁN...csak az az első gumi de jó lenne ha meglenne
Ezt hallgasd meg, csúcsra pörgetve! Qrva jó hangja van a kis fréziknek!
Poti te se tudod a 250 es telószimering méretét?
Adam aki pörög mint 1 250es.
Ezzmiez?
Pörögtök mint kettőötvenes fzr a kakucsringen!
Amúgy szépen elfér 1 kicsit össze is húzza magát.
De ő is így beszél mindenkivel. Főleg ha erősre itta magát. . . . . . ő is tudja jól nem komoly.
Húúúúúú VAZZE! Van ám hangulat!
Buzikám most hívtam havert 35 ös szimering van benne 35x8 akármi mérd meg sublerrel a telódat. Ha az nincs és vastagabb mint a pöcsöd akkor 35ös. . . . .
Befér és elfér köcsög.
Nem mert kényelmesen befér.