Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor marad az autó... azt nem borítják fel a kukoricásban (kinevezett parkoló), meg a cuccot se kell trógerolnom egész nap
Őszintén nem nagyon, de az egyik külső objektumban kint lesz a párom, oda elvileg lehetne, csak az meg elzárt területen van...

Tehát nem nagyon megoldható sajnos
Oda lehet, hogy elmék. Nem tucc valami zugot, ahová be tudom lókni a motort, mert a parkolás az krimi szokott lenni. (meg a bűrszerkót is le kék pakolni)
Nyilatkozom:
nyil
nyil
nyil

Ennyit tudok, de azt nem, mikor és hova 11-12 nem jó nekem, többi igen. (ill. valszeg a szept első 7vége sem)
Nekem elvileg jó a szeptember:

- csövi
- jaszi

Csak a jövő hétvégén ne legyen mert repnap...
Nekem szeptemberben csak a 18-ára eső hétvége nem jó a többi igen.
Szeretne jönni mert mondtam neki hogy csajok is voltak legutóbb.Majd megpróbálunk neki valahogy szabadságot átütemezni.
Nyilatkozni kéne a többieknek is.
Debrecen a halál faxán van, ill. attól még 42 km
Há, azémááá csak hozzad Őt is valahogy.
Előtte egy héttel is jó nekem. Mind1.
Meg kell ismerjük azt a NŐT aki tégedet elvisel...
(legfeljebb megint csak én megyek)
Nekem jó,csak az asszonynak nem,de megpróbálunk tenni valamit az ÜGY érdekében.
szept 17-18-19 ? p-sz-v ?
Nos a magam részéről én is arrafelé képzeltem el a túrát.(nekem szeptember 12-23-ig férne bele valamikor de nincs sok időm gondolkodni mert keresztbe tehetnek a kollégáim)
DE Tiszacsegén tudok 1 olcsó házat .A tisza parton közvetlen. Mindenki elfér,én is voltam már ott párszor,és piri píííííz
úgyis gurulunk a környéken majd.
Nekem eger is jó.
Eger-Miskolc a bükkön keresztül? Répáshuta, Lillafüred?
Az Qva szép környék, és az Eger-Miskolc útvonal szerpentinjétől beszartok ám... Nahhh?
Nem akarok gyalog menni. Eger?
Kicsivel jöhetnénk kicsit most errébb...
Debrecen szép város.
Hiába magyarázol ha nem olvassuk el!
Közelebbről?
OTT ALSZOK
Felteszem a KÉRDÉST: szeptemberben hová menjünk?
Ötleteket várok!
Nekem nem kell magyaráznod. Nekem is bevillant már párszor a beszarásjelző, pedig csak haccáz
Majd csinálok 1-2 képet hogy világos legyen a problémám, mert már így is túl sokat magyaráztam (amit nem szeretek).
Nekem elvileg jó a szeptember:

- csövi
És ha alulra teszed? (ezek ugyanis felfelé állnak,nem olyanok mint az FZR-é)