Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naaaa, nem csak neki van 250-ese
Ja és mindig mindent jobban tud, ami sajnos csak ritka esetben igaz, bár néha még minket is megdöbbent
Meg az ezresben nem tűszúrásnyi olajfuratok vannak egy kockacukor méretű olajszivattyúval megnyomatva.
Mert ez van olcsón.
Nem traktor ez
Gyula javasol kezdésnek egy trafócserét is.
Mér nem 10w40?
köszi a gyors segitséget
Itt szinte már mindenkinek ezredese van, mindjárt jön huli és kisegít ábrus elmondja,hgyan szedd szét és rakd össze jóra, bakosi pisti segít az exup-ban, bagolyzoli megjavítja és gyula pedig rátesz egy olajnyomás mérőt, meg egy fluxus kondenzátort.

Ja és Cindy-nek meg kéne
Olajat ásványit vagy félszintetikust szoktam beletenni(ár-érték arányban a Castrol Actevo 20W50 a legjobb,1600 Ft körül van az Olajshopban)
Kb 3L az olajtöltete. Gyertya NGK DR8 ESL vagy NipponDenso X24ESR-U való bele. (http://speedin.hu/webshop/inde...)
Adatlapod töltsd ki.
valaki
Úúúú elbattad! 250-est kellett volna venned!
sziasztok.végre valahára sikerült megvennem a nagy szerelmemet egy fzr ezredest.Milyen és mennyi olajat vegyek bele?milyen gyertyát?egy jo szerelöt nem tud valaki nyiregyházán.köszi
Ez egy ilyen műszak!
Hát, 60x7803ft + 36x8000ft.
700 ?
Igazi olajos, narancssárga koszos rongy. gyorskötegelővel felfogva.
Igaz! hátsó? nekik nincs is! az is csak nekünk kell!

rákötöttél egy rongyot egy 700.000 forintos motorra.... SZUTYOK!
Ugyammáááá... Csak a puhapöcsöknek, mint Te meg én kell fék.
Rákötöttem egy rongyot, ahol folyt le.
Jaja, van 1 biztos pontom, amiből kiindulhatok!
Mondjuk Én is cseréltem már azóta asszem :D igen, 100%...merthogy fojt, még beszéltük is....és csak Cindy ilyen pöcs, hogy így használja a motort. Aztán meg majd jól ráfolyik a fékére és muháháháháháá
Legalább az jó, mi?
MA d.u. ha lesz időm összerakom a mocit...