Nekem elvileg jó a (feltételezett) szeptember 17-18-19 :
- csövi
- jaszi
-royal03
-Hooli
-ábrus (egyenlőre asszony nélkül)
-Thomas és Kinga meg a Fábia
-robertgida(zsír új asszonnyal)18 délelőttől
-a t i
-Fábi
Szia,Sanyi.
Motoroztam,körbe jártam fél Erdélyt és fél Magyarországot,ami majd 10-ezer km volt összesen. Most kicsit lazitok,és majd augusztusban vagy szeptemberben,még túrázok egy kicsit.
Most olvastam, hogy kijött az SBK X nevű játék, teljes 2010-es motoros mindent ölel fel. Van benne mindenféle mocc és nagyon "élethű"-re sikerült, ahhoz képest, hogy gombokat kell nyomogatni. Holnap leszedem aztán meglesem!
HA ismétlem HA, tudok menni és minden okés lesz a géppel, akkor viszek Nektek előre pácolt, isteni csirkemellet és tarját, esetleg néminemű hal is befér a pack-ba ebből isteni vagyok
Szerintem minden megoldás szóba jöhet de a motorozás-túrázás iránynak kellene nagyobb részt szentelni ha megint összejövünk.
Bárhová is megyünk,kellene ott valaki helyi erő aki tudja hogy merre és mit érdemes megnézni a környéken.(én itt nem ajánlhatok semmit mert errefelé nincs lóf@sz se )
A grillezés is szigorúan szükséges elem,nem maradhat el.
Persze ha nem kellene az ország másik végébe átvergődni, de ez tényleg csak akkor derül ki, mert ha a kölök nem tartja a menetrendet akkor semmit sem tehetünk.
Van a cégnek vagy 10 - tizen egynéhány üdülője országszerte. Pl. Rakamazon van egy faházas, kertes téma, ahol egész sok ember tudna lenni. Elvben fillérért lehet kivenni. olyan 700 Ft-1300 Ft / fő / éj között. Ha gondoljátok összeszedem holnap hová lehetne menni.
Bár Miskolc-Eger viszonylatban asszem egy üdülő sincs.
- csövi
- jaszi
-royal03
-Hooli
-a t i
-Fábi
Motoroztam,körbe jártam fél Erdélyt és fél Magyarországot,ami majd 10-ezer km volt összesen. Most kicsit lazitok,és majd augusztusban vagy szeptemberben,még túrázok egy kicsit.
- csövi
- jaszi
-royal03
-Hooli
-a t i
- csövi
- jaszi
-royal03
-Hooli
Bárhová is megyünk,kellene ott valaki helyi erő aki tudja hogy merre és mit érdemes megnézni a környéken.(én itt nem ajánlhatok semmit mert errefelé nincs lóf@sz se )
A grillezés is szigorúan szükséges elem,nem maradhat el.
Neeemmmm...
Fabia pihen itthon. Mocival megyünk !
Bár Miskolc-Eger viszonylatban asszem egy üdülő sincs.
- csövi
- jaszi
-royal03
-Hooli
- csövi
- jaszi
-royal03
-Hooli