Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nem cseréli 600ra gondolt az tuti. na nyertem valamit?
Na elbasztam a gyengék és a focit nemszeretők kedvéért ferencváros.
Ha hozzászólsz akkor kattints a "válasz erre" feliratra és akkor tudjuk hogy mire mondtad.(az "előzmény" feliratra kattintva)
Az ítélet napja júli 4 - ami megegyezik a függetlenség napjával...
ÚJPEST-franciváros vagy hogy is hívják őket ja megvan fegyencváros ja nem ez francváros nem nem ja ezaz ferencáros. még az ördög is lila a zöld meg beteg .
Szeptember 11 nem jó nekem nagyon fontos találkozóm lesz.
Akkor van az ítélet napja a nagy derby a világot rengető esemény.
Sajnos nem mindent.
De az igaz hogy van bennem némi motorimádat gyerekkorom óta és az állandó pénztelenség (meg a szervizek hozzáállása) rákényszerített a műszaki fejlődésre. De nem vagyok "igazi" szerelő.
Nyertem egy kétkazettás hajszárítót ? yeaahhhhhh
Talált,tied a két pont,kapsz egy hangszórót! azért így is volt három óra állásidő!

Nem jelentkezni kell vaze, hanem jönni ! ! ! ! ! ! !
Most értem vissza... A jard majdnem megfogott indokolatlan mennyiségű nyers cd-vel és DVD-vel a csomitartóban és a hátsó ülésen.
Mákom volt. Bekeveredett közénk egy másik autó, és azt meszelte le mikor egyikőnkse indexelt...
Miattad nem is merek feljelentkezni a szeptemberi találkozóra!Me' megint leoltasz
Áhh. Csaknemlesz ez így jó. Nem szabad akkora motorral . Kezdő vagy! KApsz helyette egy haccázast, na?
De gondolom Pick pakk kész lettél...
Ez deszar szóvicc volt.
oké halgatok rátok és odafigyelek nagyon.
ez sajnos igaz, de ha minden ilyenen kiakadnánk....
Te gyula, mit kérsz azért, hogy ne javuljon meg az a gép?

Látod-látod új fijú, mondtam, hogy ábrus mindent tud...szerintem amúgy Ő vámpír, vagy Yoda...még nem döntöttem el igazán. De, hogy legalább azóta él, hogy az első Yamaha motorkerékpár a világháborúban legurult a futószalagról, az TUTI BAZMEG!

1000-edessel meg tényleg okosan, mert Én nem véletlenül ülök ilyen kisköbcentis seggrakétán...még néha ezen is elvesztem a fejem (már amikor épp megy), elvből nem vennék 400 de MAX 600-asnál nagyobb motort...főleg nem kezdésként. Látod, amúgy is könnyű meghalni, hát még ha Te is hibás vagy.

Ami meg a legszomorúbb a robi vs caterpillar-os esetben, hogy az emberek 90%-ának, csak egy pár órás fennakadás volt ez az egész...lezártak egy útszakaszt, majd 2 óra múlva megnyitották...ennyi 1 emberélet
Leveszem holnap a dobot és nyomok nekik 1 kis igazi hangot.
A berregés nem zavar mert az nappal van de ez éjjel
Na mára elég volt a melóból,fél négy óta javítottam a Karát szalonnát csomagoló gépsort,azt mondták muszáj mennie,különben éhen hal a kisebbség!
Holnap még berregés is lesz, örülj inkább, hogy hallgathatod ingyen
Basszameg ennek sosem lesz vége
A ringen elkezdődtek a kurvulások és idehallatszik a dinom-dánom meg a tücc tücc és zeng a lakás a mélynyomók hangjától.