Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Valaki tud nekem mondani 600-hoz hátsó kerékcsapágy méreteket? Előre is köszi!
Mennyi volt a fényezés ideje?
Nálunk a hasonló mint az enyém volt,tök mind1 milyen szín,úgy 100 körül csinálják. Nekem az anyag volt 35 ezer! És munkadíj nélkül.
Ha találsz jó szakembert, aki cimbi és megcsinálja akkor 50 körül bizti meglesz...
Mennyibe kerülne? 200k
Nekem csak a színe mennyi lehet az enyémnek a fényezése?
Há' meg nem is csak a színe, hanem az állapota is. Azért ezek a srácok nagyon vigyáznak a motorjukra!
a színe
Ideje volt már. Ez a nagyfiúk oldala
Reggelt! Beregisztráltam a huli által említett 250-es fórumra és onnan szemezgetek, meg majd őket baszogatom helyettetek a hülyeségeimmel EZT nézzétek
De utána rúgtam volna fel. Sunyiba
Az ilyen barmokat ésszel kell sarokba szorítani, ahogy a tag is tette.
Köcsögök én biztos felrúgtam volna utána a csajt.
Erre a feladatra rég megértem 2 év alatt 1 hibát se vétettem . Minden klappolt eddig.
Hmm. Tényleg érdekes.
Azért ilyenkor kíváncsi lennék mekkora büntetést kaptak az NFH-tól. Mert az büntet mint a katonatiszt, az tuti. Tapasztalat
Ezt először fejben és lélekben kell megérned - senki sem pótolhatatlan !

Aztán már csak a főnökkel kell megértetned...
Nem mert felügyelni kell a bontást. Hétfőn még forgatnak 1 elmaradt napot és keddtől bontás tovább. Meg bejelentkeztek egy 3 hetes reklámra ami nemtom mikor lesz. Ja és az hogy én vagyok a műszaki diri nem jelentette azt hogy több emberem van mint volt. Van a 2db őr, 1 db takarító és én aki mindent meg tud csinálni.
Debrecenországban elég drága.
MEgjegyzem Gyula most ajánlott megvételre 4 db (+ még 4) kurvára keveset futott gyertyát. NGK CR9E asszem. Nekem is az van benne.
Nem akkor jössz el, amikor akarsz? Azt mondtad, Te vagy az Igazgató
Ezt úgy mondtad, minha itt szokott volna csalni valaki...
Reggelt .
Másik?