Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nem vagyok álmos.
Aludnom kéne.
Vagy ez már kapcsolat nélküli munka.
Úgy látom hogy csak nekem működik a fórum.
Embargó alatt állok.
-Te ábrus! Voltál mostanában egyáltalán motorozni valamerre?
-Persze.Az előbb ráültem a motorra a garázsban és virtuálisan beindítottam.
-De hülye vagy,miért nem mész el valamerre?
-Baszki miért? Mert nem érek rá! (barom)
Kész. Kiutáltam magam a fórumról. Követ rám!
ÁBRUS! Kollektívan úgy döntöttünk hogy mivel mindenkinek beszólsz,nem mondunk neked ezentúl semmit. Fordulj fel!
Ja,és:
Háát,nem olyan beteg ha tényleg LSL a cucc. Nekem Spiegler van de qrva drága ez is.
Elszállni nem fogsz de most már tudod hogy hova ne vigyél többet gumit javítani. (eddig bármelyik gumisnál voltam gond nélkül kicentrírozta ugyanazon a gépen mint az autókét)
Mert jólesett.
Ja, visszaszívom.
Ja, tali óta odáig jutottam, h szinkront állíttattam, karbit pucoltam (párszor), minden elektromosat átnéztem rajta...Első telókat is széthúztam, régiekből komplett belsejét beleraktam. A kivett rugó hosszra megfelelő, többi szerkezeti eleme is jó állapotú sztem...A lényeg,h a régi belsővel se jó...
Hányszor akartam már felgyújtani ...de még bírom idegekkel...
Ja, csak enyim 3ln, ez meg 2kr.
Semmi gond én is ezt csinálnám
Köszi. Megnyugtattál
Hi!
Sajna nem. Viszont meló van mostanság, meg motor buherálás...
Most is darabokban van a bicikli...majd rakok fel képet...egyszercsak...
Amúgy nekem van, mert a frézi gazdája ideadta az eredetit, de az vasbú van, fekete. Nem ajánlottam, mert lehet, hogy 1x majd vissza akarom tenni, sose lehet tudni, pár ezrest meg inkább megér nekem is, de sztem találsz.
Annyira megszoktam hogy a motor itt van a szobámba mögöttem, hogy állandóan hátranézek ha látok 1 cuccot hogy milyen lenne rá vagy hogy néz ki ami rajta van. De rádöbbenek a szerelmem kint van a stúdióba.
Nincs mit
Most már csak fel kellene próbálni.
Apróban találtam, nagyon keresni se kell... ezt 8ér hirdeti.
Nem tom, fel vagy le áll eredetileg, de mind2 féle módon fel lehet tenni..
Ühümmm, hát így már világos
Köszi a felhomályosítást