Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trükk felvétel!
FZR gyilkos lángoló kipufogó?
Hali! Nem ment a vasért mert összekapott a nejével.Van otthon egy 350-es Jawa és azt el kell adnia,holnap visszük Mátészalkára a börzére.Amúgy én Máriapócson voltam a fiammal a motoros zarándoklaton és hazafele benéztem hozzá,hogy megnézzem az új vasat de nem ment el megnézni.A neje szerint jó az a Jawa neki!
valahonnan nyugatmagyarországból jöttek, megnézték, vitték is a kis matykóót
Szomszédomnak van 1 és minden évben kuplungbowdent cserél mert elszakad,szerintem a k-kar megvan szorulva a perselyben a váltónál.De a szerelője ezt nem vizsgálja meg csak cserél asszem 9ezer pénzért. Neki így üzlet, amúgy más baja nincs.Ja télenis kint áll nincs garázs, és minuszban is pöcc-röff!
Ki tudja lehetsz 1 tranveszcica is . . . .
380? akkor az 1999-es volt? annak anyi az ára ,várhatott volna még 1 kicsit,főleg ha jó volt
Feltűnő lett volna, hogy nem egy 60 körüli nő vagyok!
De jó hogy nem mentem be a mammuthoz bakker mert akkor azt vertem volna el aki ott van mert azt hiszem te vagy az.
Meleg van...mégse dolgozok a hétvégén meséljetek
Ne küldjed, mert megmelegszik. Majd megisszuk... (ez úgy néz ki, mintha az órájára mutogatna, pedig sör van a kezébe )
Azért add a címed hova küldjem a sört Csövi.
Meg is van Poti hogy viszi el a vasat. Bagolyhoz.
Ezt a fajta motor szállítást néztétek?
http://videa.hu/videok/vicces/...
Mi van szakik?
Ebből is látszik hogy mennyire nézegetem a levelesemet!
(mindjárt intézkedem)
csajomnak oylan volt, most adta el 380-ért.. kurvára nagyon jó kis autó. mire figyelj? rohad hátsó sárvédőívnél elég hamar,
30.000-ből megvan hozzá egy komplett motor, nyüstölhető, de nem túl jó autó szerintem...
helló kinek lenne kedve gurulni
Az 1 tüzérségi eszköz.
Murvát.
van 1 feles yamaha első indexem