Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajj, legalább Te ne sértegesd.. mi az, hogy "néha" ?
Menjél nyugodtan nyaralni nem rontom el a nyaralásod de az esőtáncot eljárom majd 1 párszor.
Thomas, van elado, 1000km-t futott nyari gumigarnitura egy ismerosomnek.jelenleg csak annyit tudok,h 175/50R13 es 35 korul adja.postazas valoszinu megoldhato.ha erdekel szolj,es megkerdem a gyartot,meg ami erdekel.
PPFFF! Akkor meg mi megyünk 1hét nyaralásra!
Ez sose jön össze!
Dolgozok este 10-ig forgatunk. 1,5hét és jöhetsz.
otthon vagy?akarod látni az öreg pofámat?ha gondolod átgurulok most,ha rá érsz?
No, mentem szénát forgatni.
Kicsit kiengedem a gőzt. Este re.

Ultras te meg ne hagyd hogy felhúzzanak, még akkor se ha csak egy szobabiciklid van FZR felirattal. Egyébként meg tényleg hülyeségeket beszélsz néha, de így szeretünk.
Ja és milyen érdekes mikor tavaly volt a ratyi felvonulás akkor sok ezren tüntettek dobáltak stb de erről adam biztos többet tud mondani milyen atrocitások értét. Idén Viktor hatalomra került és láss csodát alig 100-200 ember tüntetett és nem volt rendbontás. Ő irányított mindent a szocik ellen.
ami késik nem múlik.
ja, és ez a vidi hazai pályán játszott döntetlent egy szlovén csapattal
Miközben a moto2-ben kezdett beindulni a fimmco csapat, mert ugye a mol nem Talmát szponzorálta, hanem a csapatot.

Röhej ami itt megy, nem vagyok sem balos, sem jobbos, de ha ezt ami itt történt az elmúlt egy hónapban a szocik csinálják, már építenék a Kossuth téren a barikádot.
Ezt akartam én is mondani Orbán keze van a dologba.
olvastam
És egy komment:
"Amióta Orbán a király ,aki köztudottan fociőrült,furcsamódon a MOL-nak egyből a Videoton focicsapatát kellett szponzorálni.Méghozzá gyémántfokozaton.Az már csak hab a tortán,hogy a videoton fiókcsapata a Felcsút FC.
Politikai döntés hányinger módon......."
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=4179
?
Azé van az oldaltámasz,ha meg gurulok,nem kell sok súlyt elbírnom.
Lehet meglepődnél a szobacicától. thai-chi művész.
Ja ment is a kukába.
1x tévedsz erre és akkor se nézel rendesen körbe vegyél szemüveget öregúr lassan a pótkerekeket is fel kell szerelned nehogy eldőlj, öreg a remegő lábaiddal nem bírod el a motort.
Ennyi belefér,hogy hitelesnek látszódjon!
Kamuból még az első telószárat is megvette tőlem.
Meg nagyon dugja előlünk azt a mocit,mer még né se láttam soha,pedig itt vagyok a szomszédba.Lehet,hogy fotosopozik és nincs is mocika!
Hasonló gyári fénye van a vasnak,csak egy kicsit kopottabb ,mint az enyém (mert az olyan mint az új)
Eltűnt az összes MOL-os matrica Talma ruhájáról és a motorról, de még a Boxban sem láttam egyet sem.
Szar ügy....
Egyébként meg amit a managment művel kész röhej
Ja.. beszól az enyém állapotára, aztán huliguli a legnagyobb szobacica.