Kicserélték ma a láncot és a lánckerekeket. Teljesen megváltoztt a motor, kva jó lett! Nem a gyári fogszámú volt benne elöl hátul, most a gyári van, de mégsem változott az áttétel. Na ez hogy lehet? Nem ráz százkörül, nem rángat, nagyon klafa
A hátsó fékbetétet is kicseréltem neki jutalomból
Én nem motoroztam ma, fél napot feküdtem a medencében a kertben
Utána motort mentettem a fiamét, amit tavasszal csináltam meg, beállt, mint a 100as szög. Holnap szétszedem, de rosszat sejtek
melegedett, melegedett, ma meg meg is sült.
De van pénzem, nem azzal van a baj Te pöcsög nem tudom MIVEL levinnem a Bagolyhoz, hogy megcsinálja. Ha Ő megnézte a karbit és megcsinálta, akkor lábon hazahozom, majd rátetetem a gumikat amiket jaszitól és szindytől veszek, aztán megy műszakira, majd leteszem a jogsit rá és mindenki bódog lesz.
Ma hajnalba majdnem elhagytam az egyik kesztyűmet...de mázlim volt, mert megtalálta pont haver aki jött reggel és behozta! Mekkora mák? Különben meg kellett volna vennem a drágaszágom -at!
Szintén. A dobozos kocsi elől futó faszin besírtam a röhögéstől...a kamiont a szembe sávba átlökő kocsisos viszont nagyon durva volt meg volt még 1-2 durvább benne. Akartam is mondani a múltkor, bizti emlékszik mindenki arra a vidire, amin a krosszosok mennek szépen sorba a pályán és egyszer csak oldalról kb 70-el megérkezik a pálya széléről egy crossos és pont telibe b@ssza az egyik versenyzőt. Na múltkor pont láttam valamelyik külföldi csatornán és mondták, hogy a csodával határos módon túlélte a srác az ütközést. Ugyan 32 helyen tört el mindene, bordája, kulcscsontja, keze, lába, de túlélte és teljesen felgyógyult, viszont örökre abbahagyta a versenyzést, talán azt hiszem a motorozást...azért egy ilyen égi jelre lehet Én is átülnék kocsiba..nagyon durva volt az a vidi.
A hátsó fékbetétet is kicseréltem neki jutalomból
Utána motort mentettem a fiamét, amit tavasszal csináltam meg, beállt, mint a 100as szög. Holnap szétszedem, de rosszat sejtek
melegedett, melegedett, ma meg meg is sült.
a rossz motoros poti, és a jogsi és forgalmi nélküli ultras dumcsiznak tök egyedül. Mindenki motorozik. Én is gurultam...
http://youtu.be/22ltlLZkFlE
Egyik kedvenc krosszos videóm...annyira durvák a srácok, ésszel mennek, iszonyat ügyesek!