Szia.
Nem a ccm re mondtam hogy kicsi hanem magára az ülés pozizióra.
Nagyon szép a géped! Mész a barátoddal a nagyvasért? Ird majd meg hogy sikeres volt-e a csere oké! Kellemes hétvégét kívánok neked!
Cső! Idáig motoroztam! Király volt. Csak azt nem tudom, mivel szedjem le a sok szúnyogot a mociról,ugyanis tökig van vele. Nem bírtam ki hogy ne menjek el meló után. Hát kár lett volna kihagyni! Most toltam két Sopronit,és kellemesen tompulok tőle. Na így kéne minden nap!
Ne legyél már ilyen sértődős! Nyilván olyanra csinálod a géped amilyen Neked tetszik.(Te legalább foglalkozol vele)
Itt van pl: a jégkorongos szomszédom(Peterdi Imre) tavaly az UTE-nél is volt szerződése erre most mondja hogy leszerződött a fradihoz.
De mi abban a hülyeség ha szeretném úgy látni a motort ahogy nekem tetszik. De most már inkább nem is osztok meg veletek ilyeneket. Lesz amilyen lesz magamnak csinálom. És a szeretnék szó nem jelenti azt meg is fogom venni.
Nem a ccm re mondtam hogy kicsi hanem magára az ülés pozizióra.
Nagyon szép a géped! Mész a barátoddal a nagyvasért? Ird majd meg hogy sikeres volt-e a csere oké! Kellemes hétvégét kívánok neked!
Itt van pl: a jégkorongos szomszédom(Peterdi Imre) tavaly az UTE-nél is volt szerződése erre most mondja hogy leszerződött a fradihoz.
Téged hat gyerek vár otthon, és nekem mondod hogy vigyázzak?
holnap reggel megyek bálázni, aztán meg ha Isten ás a Párt is úgy akarja akkor elugrok ide egy kicsit henteregni, fetrengeni miegymás
http://youtu.be/YVBvy2cc0Io