Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt nyomik.
Szia.
Nem a ccm re mondtam hogy kicsi hanem magára az ülés pozizióra.
Nagyon szép a géped! Mész a barátoddal a nagyvasért? Ird majd meg hogy sikeres volt-e a csere oké! Kellemes hétvégét kívánok neked!
Cső! Idáig motoroztam! Király volt. Csak azt nem tudom, mivel szedjem le a sok szúnyogot a mociról,ugyanis tökig van vele. Nem bírtam ki hogy ne menjek el meló után. Hát kár lett volna kihagyni! Most toltam két Sopronit,és kellemesen tompulok tőle. Na így kéne minden nap!
Ne legyél már ilyen sértődős! Nyilván olyanra csinálod a géped amilyen Neked tetszik.(Te legalább foglalkozol vele)
Itt van pl: a jégkorongos szomszédom(Peterdi Imre) tavaly az UTE-nél is volt szerződése erre most mondja hogy leszerződött a fradihoz.
400-as? Ma a 600-asomra azt mondtad kicsi!
jó éjt
Oké, köszi
jó neked én holnap aljzat betont huzigálok ide oda jó hétvégi elfoglaltság
De jó duma, most hallottam:
Téged hat gyerek vár otthon, és nekem mondod hogy vigyázzak?
meggyütem, elfáradtam.
holnap reggel megyek bálázni, aztán meg ha Isten ás a Párt is úgy akarja akkor elugrok ide egy kicsit henteregni, fetrengeni miegymás
helyzet ?mindenki logatja a melegben elhervat lompsát mi ! ,
Helló mindenkinek?! okés emrém ha van valami gond szolj
Ultras sem a régi... a múltkor belenézett egy fradista szemébe, majd zokogva magához ölelte..
Huszarina meg ne sírj mert nem vagy már kislány!

http://youtu.be/YVBvy2cc0Io
Don Poti a kávézó ha az enyém lenne, bémeg, havonta vennék 1000 FZR-t..yachtom nincs, a maffiáról meg vagy jót vagy semmit
Nem is 1x. Én is úgy szeretném ha az a 650.000 ft nem egy ponyva alatt nyugodna, hanem 18 és 20 ezres fordulat között ingadozna!
Jaj, a fene nagy lelked.. nyugi ezen az így szeretném-úgytetszene dolgon mind átesünk.
Nem csalódtam benned!
Az volt a kérdés ki dolgozik a párizsi utcában? Nem.
De mi abban a hülyeség ha szeretném úgy látni a motort ahogy nekem tetszik. De most már inkább nem is osztok meg veletek ilyeneket. Lesz amilyen lesz magamnak csinálom. És a szeretnék szó nem jelenti azt meg is fogom venni.