Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én párizsi uccában
Én nem.
Hali Mindenki!

Ki dolgozik a Krisztina körút és a Csaba utca sarkán valamilyen üzletbe v nemtudom,mert mindíg látok ott egy FZRt a sarkon a járdán árválkodni?!
Ha örül az ember valaminek ide beír és 1 ből elbasszák a kedvét.
És ha berakom vitrinbe és ott van akkor mi van semmi, majd használom ha akarom és kedvem tartja.
Mivan bal lábbal keltél fel? Nem érted meg hogy dolgozok augusztus közepéig addig nincs jogsi kezdés bakker. Menjél feküdj vissza aludj még.
Nem ártana már jogosítványt szerezni és használni a motort (arra amire való) nem pedig ilyen hülyeségeket linkelgetni!
Vagy ezt
Ilyen dobot szeretnék. Raptor.
ilyet én is tudok
ezzel nem is vitatkozok, de akkor is...
. a meleg az agyadra ment jó ez csak kevesen vannak.
kezd tök unalmas lenni a motogp.
Be kellene vezetni, hogy mindenkinek utassal kellene versenyezni. Mint a rally-ban, lenne egy navigátor.
Nálam megy itt magyarul a digi sporton arra akartam kilyukadni
Ja tudom direkt mert tök jó.
Te mit linkeltél?
ez egy F1 best of
ROSSI? versenyez? mekkora sportember bakker 4 hete tört el a lába és már ott van más meg hónapokig szenved vele ugye Thomas?
Élőbe papa itt megy magyarul jajj de fasza nem külföldi makogást hallgatok.
http://youtu.be/7h4r0Mkfmkg
Don Poti
Szivattyús, keni is, mert fogy a tartályból, és füstöl.
Ez 1szerűen megolvadt, már írtam, hogy voltak túlmelegedések. hát most nem bírta tovább ezt a meleget
Ja nem ezt akartam hanem .
kormány befogót keresek de amit szeretnék olyat nem találtam min1ik átalakító 22-28ra.
Ez meg itt nyavalyog hogy nem ér rá elugrani California Bay-re mert minden idejét elviszi a filmstúdiója meg az Andy Vajnával folytatott biznisze!