Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg eddig itt sajnálom hogy nincs pénze szegény gyereknek megcsinálni a motorját,aztán kiderül hogy két motorja van,jachtja az Adrián meg nyaralója márványmedencével és panaszkodik hogy nem hoz elég bevételt a játékterem hálózat ezért kénytelen volt beszállni a netcafe biznszbe is.(most már azon se csodálkoznék ha megállna pár fekete AudiBMWMerci a ház előtt és szarrá vernének mert ilyet mertem mondani A Don-ra. Sejtettem én hogy ez a P071 valami fedőnév a vietnami konkurencia miatt )
Az király! Anyáméknál is napkollektor melegíti a medencét!
Szivattyús olajozású,vagy állandó keverékes? (ugyanis ilyen kenéshiánykor szokott történni)
Francokat! Én most jöttem be,reggeltől egész eddig füvet nyírtam.(nincs is meleg csak süt a nap)
Annak idején Irakban csak akkor nem kellett kimenni dolgozni,ha tartósan 50'C felett volt a hőmérséklet.(viszont utána itthon 25 fokban fel kellett venni egy pulóvert mert nagyon hideg volt)
Nekem még gumi genya sincs sőt idén strandot se láttam még
Mé vagy agresszív, nem olyan márványmedence, ami Potiéknak van az adriai nyaralójukban a 3. emeleten, hanem csak egy 3m-es gumigeci de azért qrvajó belevetődni itt délutánonként

Más:
Mé van az, hohy ha az ember eladni akar valamit, akkor csak 5-10e, ha meg venni, akkor 20-40?
sőt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Az udvari medencémben 29 fokos a víz most reggel tennap este 8kor 32 volt
Jobb napot

Szétszedtem a gyerek motorját... dugó megolvadva, gyűrűk törve, hengerfej bemaródva, tűgörgők széttörve, behullva a főtengelyhez (nem forog el)
Ez 1hamar nem fog berregni Nem tudtok itt az alföldön valami mestert, aki megpróbál belőle járóképest faragni? Én már belefáradtam, meg lehet, hogy azért bírta csak 4 hónapig, mert xarul vagy xarból csináltam... aki ebből él, jobban ismeri a csínját...
A 100e értékű motorra most megint ráugrik 30-40, meg csóró gyerek nem tud vele menni, pont a szünidőben.
Gyerekek ezt a teliberakott qu meleget van vagy35 fok és 95% páratartalom nem lehet kibírni. .
Én meg azt nem értem, lakni minek rajta... a parton sokkal nagyobb szobák vannak, és nem mozognak, legfeljebb a sarkai kergetőznek esténként.
Most már akkor bevallhatod, hogy a játékterem meg a fateré
meg is mutathatnád az új R6-ot, most már nem kell rejtegetni
Hajóval nem lehet menni Horvátba, mert túl sok közte a szárazföld
Haveromé a hajó...tudod, nem mindenkit érintett annyira a válság
epp el voltam gondolkodva,szoval konkretan ja,olyan volt
en mar tulkoltekeztem,most van 10E Ft-om augusztus 1-ig:) de minden kifizetve,es a tankok teli.igaz az auto szerelonel,de tele a tankja a sort meg lehet melegetkezesire venni a tescoban,szoval nem aggodom:P
Hangosan röhögök de legalább jófej volt a srác, nem az volt, hogy kapásból lenyúlták. Elképzelem, ahogy tapizod a fejed, hogy hol a bukó...tiszta Tom & Jerry
Ejj, de szar az izlésed
bocs
Na mindenki kiköltekezik mi lesz a szeptemberi bulival?
mi is menni akarunk horvathba aug 28tol.honnan szereztetek yachtot?
en tegnap a bukomat akartam elhagyni,de utanam hoztak
megtankoltam a motorom,es lattam a srac mar mogottem nagyon tankolni akar.fizetteme,s eltoltam a motort az utbol.a sisakot viszont otthagytam a kuton.epp beinditom a motort,nezem ,hoppa,milyen jo ido van a sisakban.tapogatom a fejem,leesik,h nincs minek leesnie.de akkor mar a srac rohogve hozza,h kivancsiak voltunk,mikor kezded el hianyolni
De inkább melegítse 1 1000res mint égesse 1 250es.
De nekem nem égette meg mint neked . Nem mondok inkább semmit amit ígértem betartom. .
tudtam h csaj vagy. nekem konkrétan két helyen égette össze ak ipuf már a lábam, de huligulinak báncsa a kis lábát a meleg levegő is