Én meg eddig itt sajnálom hogy nincs pénze szegény gyereknek megcsinálni a motorját,aztán kiderül hogy két motorja van,jachtja az Adrián meg nyaralója márványmedencével és panaszkodik hogy nem hoz elég bevételt a játékterem hálózat ezért kénytelen volt beszállni a netcafe biznszbe is.(most már azon se csodálkoznék ha megállna pár fekete AudiBMWMerci a ház előtt és szarrá vernének mert ilyet mertem mondani A Don-ra. Sejtettem én hogy ez a P071 valami fedőnév a vietnami konkurencia miatt )
Francokat! Én most jöttem be,reggeltől egész eddig füvet nyírtam.(nincs is meleg csak süt a nap)
Annak idején Irakban csak akkor nem kellett kimenni dolgozni,ha tartósan 50'C felett volt a hőmérséklet.(viszont utána itthon 25 fokban fel kellett venni egy pulóvert mert nagyon hideg volt)
Mé vagy agresszív, nem olyan márványmedence, ami Potiéknak van az adriai nyaralójukban a 3. emeleten, hanem csak egy 3m-es gumigeci de azért qrvajó belevetődni itt délutánonként
Más:
Mé van az, hohy ha az ember eladni akar valamit, akkor csak 5-10e, ha meg venni, akkor 20-40?
Szétszedtem a gyerek motorját... dugó megolvadva, gyűrűk törve, hengerfej bemaródva, tűgörgők széttörve, behullva a főtengelyhez (nem forog el)
Ez 1hamar nem fog berregni Nem tudtok itt az alföldön valami mestert, aki megpróbál belőle járóképest faragni? Én már belefáradtam, meg lehet, hogy azért bírta csak 4 hónapig, mert xarul vagy xarból csináltam... aki ebből él, jobban ismeri a csínját...
A 100e értékű motorra most megint ráugrik 30-40, meg csóró gyerek nem tud vele menni, pont a szünidőben.
en mar tulkoltekeztem,most van 10E Ft-om augusztus 1-ig:) de minden kifizetve,es a tankok teli.igaz az auto szerelonel,de tele a tankja a sort meg lehet melegetkezesire venni a tescoban,szoval nem aggodom:P
Hangosan röhögök de legalább jófej volt a srác, nem az volt, hogy kapásból lenyúlták. Elképzelem, ahogy tapizod a fejed, hogy hol a bukó...tiszta Tom & Jerry
en tegnap a bukomat akartam elhagyni,de utanam hoztak
megtankoltam a motorom,es lattam a srac mar mogottem nagyon tankolni akar.fizetteme,s eltoltam a motort az utbol.a sisakot viszont otthagytam a kuton.epp beinditom a motort,nezem ,hoppa,milyen jo ido van a sisakban.tapogatom a fejem,leesik,h nincs minek leesnie.de akkor mar a srac rohogve hozza,h kivancsiak voltunk,mikor kezded el hianyolni
Annak idején Irakban csak akkor nem kellett kimenni dolgozni,ha tartósan 50'C felett volt a hőmérséklet.(viszont utána itthon 25 fokban fel kellett venni egy pulóvert mert nagyon hideg volt)
Más:
Mé van az, hohy ha az ember eladni akar valamit, akkor csak 5-10e, ha meg venni, akkor 20-40?
Szétszedtem a gyerek motorját... dugó megolvadva, gyűrűk törve, hengerfej bemaródva, tűgörgők széttörve, behullva a főtengelyhez (nem forog el)
Ez 1hamar nem fog berregni Nem tudtok itt az alföldön valami mestert, aki megpróbál belőle járóképest faragni? Én már belefáradtam, meg lehet, hogy azért bírta csak 4 hónapig, mert xarul vagy xarból csináltam... aki ebből él, jobban ismeri a csínját...
A 100e értékű motorra most megint ráugrik 30-40, meg csóró gyerek nem tud vele menni, pont a szünidőben.
meg is mutathatnád az új R6-ot, most már nem kell rejtegetni
bocs
megtankoltam a motorom,es lattam a srac mar mogottem nagyon tankolni akar.fizetteme,s eltoltam a motort az utbol.a sisakot viszont otthagytam a kuton.epp beinditom a motort,nezem ,hoppa,milyen jo ido van a sisakban.tapogatom a fejem,leesik,h nincs minek leesnie.de akkor mar a srac rohogve hozza,h kivancsiak voltunk,mikor kezded el hianyolni