Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülyevagy? + 300 fokba? (pedig a garázsba viszonylag hűvös van, ott csak 23-24 fok....) Én nem ilyen vagyok. Én az infókat összeszedős, szerszámokat bekészítős, csavarokat 1 órával a meló előtt becsavarlazítózós, oszt csak utána hozzákezdős csóka vagyok.
Nem szeretem ezt a szétszedtem, de már nem emlékszem hogyan témát. Egyúttal akkor megpuculom a láncot is, meg megkapja a téflonos szarságot is.
Ha ennyire kezdő vagy ebben, keress a neten a mobil gumist

Vedd ki mind a kettő féknyereg csavart, mert különben feszegetni kell.
A láncfeszítő csavarokat meglazítod, kereket előretolva lánc leakaszt.
Féknyereg lecsavaroz. Ezután a tengelyt lehetőleg finoman ütögetve kitolod. Lehet kell ide is még egy ember, mert amikor a tengely már csak egyik oldalon tart kicsit megfeszül, és meg kell emelni a kereket, hogy lazán kijöjjön a tengely. Én egy fél téglára szoktam tenni egy deszkát amivel megemelem kicsit.
Vaze szomszíííííd baszmeg 1 biciklit sem szedtél még szét sohasem?
Vágj bele bátran nem lehet elbaszni!És rosszul nem is tod összerakni
Csináld,csináld!
Mosógépmotorom nekem is van 2 de azok gyenguszok
Ja hugi meg 26 de rendesen dugják úgyhogy ne is álmodozz szerintem
Én hülye vagyok, úgyhogy plíz ábrus részletesebben. HA jól gondlom a fényerget 2 csavar tartja, és ha az egyiket kiveszem, felhajlik ok. De, akkor most a tengelyt ki kell venni? Gondolom valahogy mindenképp.
Hajdú Energomat mosógép motorja. A keverőgépre most lesz felrakva a napokban. Ha 2 talicskányi betont bekever, akkor a másik motor (3 van összesen) el kell vigye a kompresszor főtengőjét is, emberes áttétellel. Szerintem...
Ha műszik, tiéd a motor.
Féknyereg felhajt-lánc leakaszt és nem kalapáljuk kemény tárggyal a tengely végét mert el lesz barmolva a menet! (aztán lehet hogy kissé feszült leszel)
http://nepitelet.hu/autok/
Egyébként sok rosszat hallottam róla.
Hugi? Hány éves? Fotó van?
Rossz kis motoridomokat lefújom bárhol,akár még falmászás közben is
Milyen vill motor? 220/ ? ? ?
kw:
Ki akarom venni a hátsó kereket, és elvinni gumishoz. (Ma reggelre defekt. Felemeltem a hátsó álványra. Én aszittem azt lehet egyedül is, de kellett valaki aki megfogja a motort.
Eddig ami tuti, és logikus: sas szeg ki, anya leteker. Gondolom egy tengely van amit ki kell ütni. Valami még tartja a kereket?
Hugi 1 DÉWU matizt szeretne, megkért h segítsek neki venni.
Tudtok róla valamit amire külön oda kéne figyelnem?
Persze hogy van. Az egyik a jobb,a másik meg a bal oldalon villog.
Oks. Akkor fényezünk nálad.
Jut eszembe van villanymotor...
Van helyed ahol lehet fényezni?
Nálam itt a garázs. Fűteni is lehet...
Index bicikliboltban 2 000 ft körül van.És idom nélkül is megy az a mocorgó!Hát ha telibe akarod fújatni tok 1 jó helyet de hogy mennyiért? Azt csak akkor tudja megmondani ha látja.
Vagy megvárod a telet,amig lesz valahonnan 1 villanymotorom a kompresszora.Akkor az enyémet is átpingálom.A kitört darabokat meg tedd el! ! ! !
Addig meg matrica a lyukra oszt csöcs
mi van megint nem jutott a Júliákból?
Milyen idősek a kutyusok?
Hú! Nagyon jó fejek! Sztem le is töltöm, a feleségem még nem látta!
Robertgida!
Muszály leszek levenni az idomokat, pedig én azt vallom amit Ábrus. Ilyenkor menni kell, nem szerelni, de. Csak muszály. Randa nagyon.
Merről vetted a csavarokat? Hogyéé lehetne kihozni egy FZR 600 fényezését?
jaa, ha gyári, akkor jó csak a jobb első is.
Nemtom egyáltalán a bal oldali és jobb oldali index között van különbség?
Valakinek nincs egy index pár eladó?
Na bassszátok meg. tegnap babazsúr volt, a motort (mert valakit be kellett szaratni) lent hagytam mikor visszajöttünk. Ülök a teraszon a sörömmel, oszt büdös nagy csattanás...
Jobb index kuka. (az 1400 Ft-os tükör csak szépen elhajlott, semmi extra.) idomból az index mellett kitört 2 20 Ft-os méretű darab, és fullra karcos a jobb oldala.
1 index pár, műanyag hegesztés, és fényezés.
Zsír!
köszi hagyd csak, újat venni bruttó 6 körül...
Jó reggelit, szia Sanyi! Tettem fel videjót a you tube-ra a kutyáinkról, ahogy szekálják egymást:
http://youtu.be/9sVJ-9nJoYM
Cső! Kedves fórumtárs! Olyan jó,hogy mindig van hozzánk pár kedves szavad így reggeltájt!
Beléd is