Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez (is) szörnyű!
Gondolom hemzseg hozzá a bontott alkatrész minden sarki kukában.
Szerintem nem hitte,tudta mit csinál.
Mivel el van benne gyengülve a rugó ezért összeül az eleje és csak löttyedt rugdosás lesz rugózás helyett.(szükségmegoldás de jobb mintha nincs benne) Az előfeszítő ilyenkor már sz@rt sem ér,az enyém is be volt tekerve teljesen. Amíg nem cseréltem ki benne a rugót,ebbe is kellett a "közdarab".
Sokan azzal intézik el hogy régen ilyen volt a konstrukció és az újabbak már fejlettebbek,ezért rugóznak és csillapítanak jobban.
Egy lóf@szt. Egy új rugóval (Technoflex,Öhlins,stb) rá sem lehet ismerni ugyanarra a futóműre.
eltakartam
Fú ecsém volt 1-2 amin akkorát röhögtem de volt amin elakartam a szemem.
Lehet még az mz-s korszakból vette az ötletet. Ott raktunk bele 2-3cm-es távtartót hogy ne koppanjon fel a teló.

Mindjárt beleharapok a monitorba!
VÁÁÁ
Eltettem emlékbe.
De ha már összeült mondjuk egy centivel, plusz előfeszítés, akkor miért kell 3cm-es távtartó? Azért hogy ne kelljen előfeszíteni, vagy egyszerűbb volt mint feltölteni olajjal? Mert az alig volt benne.
Lehet azt hitte ezzel kompenzálhatja.
De majd kiderül az igazság ha beüzemelem.
Hétvége? Áh nem jó. De, hétfőn reggel egy órácskát Pesten vagyok. Ha valaki motorról eon logós kocsiba lát, integessen. Megyek Győrbe.
A Roosvelten is megállok majd egy fél pillanatra...
Azért kérd el tőle azt a két távtartót mert azt majd Te fogod visszatenni.(elhiszem hogy neki könnyebb azok nélkül összerakni)
Persze. Aztán ha megmérnénk annak az "elég jó" rugónak a hosszát akkor kiderülne hogy már vagy egy centivel rövidebb mint a gyári határérték mivel már eddig is elő volt feszítve.
Egy frászt,szoktam olvasni,csak nincs mit mondani mert mindenki nyaral.
A műszakidhoz meg nem gratulálok mert nem kellett volna ennyit szarakodni,hanem már rég le is kellett volna járnia.
Ja,
Kész lett a donor FZR1000-es első telója.
Vagyis szimeringezve lett, friss olajjal, aztán majd kiderül hogy jó is lett-e. Majd he leszt kedvem azt is bepakolom az FZ-be, kerekestől-fékestől.
Ami miatt leírom:
Hívott a szerelő aki csinálta hogy talált benne egy-egy kb. 3cm husszú eszterált távtartót, ha nem muszály azzal nem rakná össze, mert elég jók benne a rugók és alig bírja azzal összetolni.
Röhej hogy egyesek mit ki nem találnak tuning címén.
Szassz papa felébredtél .
El voltál tünedezve.
Ez nagyon nagy
Nem lett! Ez már jó ideje ennyiért van kitéve.
Basszus egymást akarjátok alulmúlni?
Most nyomtam rá és most megy de az első 30mp után visítva felröhögtem!(nem olyan vészes?)
Menj el 1 motorostalálkozóra majd ott megtudod milyen a jó zene.