Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Ábrus!
Elvileg küldtem neked e-mailt!Örülnék ha segítenél!
A megfelelő növényt TARACKNAK hívják és nemigen kell ültetni,lesz az magától. (sajnos nekem is van)
ÉN 25 Nm-rel húzom meg először,aztán visszalazítom és meghúzom 3 Nm-rel. ( ) (körmös célszerszám kell a nyomatékkulcsra)
De mivel tartok tőle hogy Neked most épp nincs otthon ez a célszerszámod mert kölcsönadtad valakinek( ) ezért sima körmös kulccsal húzol rajta hogy szoros legyen,aztán visszalazítod az anyát és csuklóból érzéssel finoman meghúzod.(nem szabad erősen)
Nem muszáj felemelni az elejét.
kavics!
MŰFŰŰŰŰ sohase szárad ki
füvet. az úgy is begazosodik
Ábrus! Féktisztítóval áttöröltem a tárcsákat,és ,most már nincs semmiféle rángatás az elejében fékezéskor. A kormánycsapágy egy picit kottyan,mennyire szoktad után állítani? Gondolom emelve az elejét! Jól sejtem?Tényleg nagyon jó kis mocim van,hála Neked!
Nálam az 5,5-ös felnin, 170-es gumival le kellett szednem a féket a nyeregről, mert nem tudtam annyira felhajtani a hogy elférjen mellette a felni. Lehet keskenyebb felni mellett elfér.
Van valakinek ötlete, hogy homokba mit ültessek? ( valami gazféle, ami erős, és bírja)
A lényeg az lenne, hogy a homok ne porozzon, kocsi ne akadjon el...
Ja, és a beton nem növény ! ! ! !
köszi.
Kiveszed a tengelyt akkor alul a féknyeregtartót már nem tartja és féknyergestől fel tudod hajtani az egészet,nem kell levenni a féknyerget.
Ne haragudj kedves fórumtárs hogy ezt mondom de azért mert Te nem értesz hozzá az nem azt jelenti hogy a konstrukció rossz.
Ezzel a "szétbarmolom" művelettel meg jól megmutatod neki,igaz? Lehet hogy Neked tényleg a szalonból kellene motort venned.
na megyek, mert kerti party vót, oszt nagyon dzsuvás minden. A tárcsalapot meg vissza kell vinni a gazdájának, lehetőleg tisztán.
Hmm. holnap dolgom van...
Én is ittam tegnap, de én készültem rá, hogy ma már vezetni, kell úgyhogy mértéket tartottam.
A kisebb 4 a nagyobb 8 éves kutya Még nem nőtt be a fejük lágya
Még riszeg vagyok a tegnap estétől nem ülök bele semmibe,és semmire,de holnap Debiben járok Delőtt tuti ,de szem d után is
Lemegyek megfenyegetem a hátsó gumit, meg a törött indexet.
Vasárnap megyek az új karbi sorért! Ezt meg máglyára baszom! SZÉTBARMOLOM!
szakadjon meg az összes FZR ott ahol van ! Hálátlan régi fostalicskák!
Az enyém is megy!
Újra boldogságos fzr tulajdonos vagyok!Nem tom mitől de magától megjavúlt a paripa
Lehet az eladás vagy a gyufával való fenyegetőzés?
Nem birta a lelki terrort tovább és mosmá engedelmes rabszolga
oks. Nem jössz át este motort szerelni?
A kereket nem árt ha középre teszed vissza,és ezt nem tekergetésszámolással a legjobb sztem megoldani.hanem a villán 2 oldalt lévő beosztásokat figyelni + tolcsi mércsi
Jövőhéten nem érek rá, de utána gurulhatnánk egyet. Lenéznék arra feléd...
Óvatosan megjegyzem az én motorom megy...
Jut eszembe mizu a vassal ?
Ne aggódj ,ne görcsölj,ha van emelőd kb 5 perces téma.A laza petting jó,de a nagyon elnyújtott előjátékból utánna semmi sem lesz
ezt még az asszonyod is tudja
Na ez érthető volt így. köszi.
Gondolom érdemes számolni a láncfeszegetőn mennyit tekerek, mert akkor ugyanoda tudom visszaállítani, és ugyanolyan feszes lesz a lánc... Ugyi