Igen, a K&RJ dobot akartam megtömni, vagy valami ilyesmi, de azt nemszívesen bontom meg nehogy ne tudjam összerakni.
A gondom mindössze az, hogy közben a szomszéd gyerek elkunyerálta a donor 1000-es dobot az Africa Twin-jére. Ha valamilyen oknál fogva mégsem lesz jó neki akkor azt kellene átalakítanom.
De ha végül is megveszi a dobot akkor meg azon gondolkodok, hogy beszerzek egy régi pl. R1-es gyári dobot, amivel a műszaki sem lenne probléma.
Nekem is van 1 kissebséges.
Mit könnyebb felrakni 1 teherautóra. 100 zsák krumplit vagy 100 kissebségi gyereket? ?
A kissebségi gyereket azt lehet vasvillával is.
Egy árvizes cigányos vicc nekem is van...
Kimegy felmérő mukesz a cigányhoz, hogy a kárt megállapítsa.
Kérdi: Na cigány mekkora a károd?
válasz- jááj dicsak há nem a káromról beszéljük, kit érdekel a farkam mérete, háá a ház, a ház...
Én ma Bp-en nyomtam vagy 100km-t. A seggemről is folyt a víz, pedig nem szokott Rendesen forró szél fújt, azt hittem én vagyok a Borivoje Surdilovics...
A gondom mindössze az, hogy közben a szomszéd gyerek elkunyerálta a donor 1000-es dobot az Africa Twin-jére. Ha valamilyen oknál fogva mégsem lesz jó neki akkor azt kellene átalakítanom.
De ha végül is megveszi a dobot akkor meg azon gondolkodok, hogy beszerzek egy régi pl. R1-es gyári dobot, amivel a műszaki sem lenne probléma.
Mit könnyebb felrakni 1 teherautóra. 100 zsák krumplit vagy 100 kissebségi gyereket? ?
A kissebségi gyereket azt lehet vasvillával is.
Kimegy felmérő mukesz a cigányhoz, hogy a kárt megállapítsa.
Kérdi: Na cigány mekkora a károd?
válasz- jááj dicsak há nem a káromról beszéljük, kit érdekel a farkam mérete, háá a ház, a ház...
Bár nem lenne rossz már nyögdíjasnak lenni.
http://www.mommo.hu/media/Surd...
Főszereplő neve volt Borivoje Surdilovics