Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De úgy meg csúnyácska. oldalidom kell fejidom nem .
Én ezért vettem le az oldalidomokat az FZ-ről.
Igen, a K&RJ dobot akartam megtömni, vagy valami ilyesmi, de azt nemszívesen bontom meg nehogy ne tudjam összerakni.
A gondom mindössze az, hogy közben a szomszéd gyerek elkunyerálta a donor 1000-es dobot az Africa Twin-jére. Ha valamilyen oknál fogva mégsem lesz jó neki akkor azt kellene átalakítanom.

De ha végül is megveszi a dobot akkor meg azon gondolkodok, hogy beszerzek egy régi pl. R1-es gyári dobot, amivel a műszaki sem lenne probléma.
Nekem is van 1 kissebséges.
Mit könnyebb felrakni 1 teherautóra. 100 zsák krumplit vagy 100 kissebségi gyereket? ?
A kissebségi gyereket azt lehet vasvillával is.
Reggelt !
Egy árvizes cigányos vicc nekem is van...
Kimegy felmérő mukesz a cigányhoz, hogy a kárt megállapítsa.
Kérdi: Na cigány mekkora a károd?
válasz- jááj dicsak há nem a káromról beszéljük, kit érdekel a farkam mérete, háá a ház, a ház...
Énse vagyok, még ugyan dógozni kell.
Bár nem lenne rossz már nyögdíjasnak lenni.
Jó reggelt itt dörög csak eső ne legyen
Irigy kutya hazaértem...ma is sikeresen. Mondjuk meglepő, hogy az ember hasa is tud izzadni...érdekes
Kiscsávó.
irtam mailt sajna vasárnap veszprémbe leszek és nem tudom mikorra érek haza
Nagyon jó volt Nemrég ment a Filmmúzeumon. Még mindíg jókat röhögtem rajta, és a Krisztinek is tetszett, pedig neki a Barátok közt a királyász
és milyen jó volt
Úgy keress rá: forró szél
http://www.mommo.hu/media/Surd...
Fiatal vagy, de lehet még emlékszel. Jugoszláv filmsorozat: Forró szél
Főszereplő neve volt Borivoje Surdilovics
emrém jelentkez multkor kérdeztél valamit a pufanoval kapcsolatban mi volt mert nincs kedvem 100 oldalt vissza olvasni
Még rá is gugliztam de nem találtam infót erről a: Borivoje Surdilovics dologról, elmeséled?
Bakker én dolgozok és a főnök szabin és nem mehetek el innen hétköznap.
Na jó éjt reggel vagy délelött vagy délután vagy este. pápá
Én ma Bp-en nyomtam vagy 100km-t. A seggemről is folyt a víz, pedig nem szokott Rendesen forró szél fújt, azt hittem én vagyok a Borivoje Surdilovics...
Lassan már nem is fogunk Neked hinni...mindig azt mondod, holnap kész lesz!
Nekem is tegnap műszakitól visszafelé leégett a lábam ez nem is vicces a tökömön is folyt a víz olyan meleget nyomott ki. a spoiler alól.
Jövőhét kedd szerda és át van iratva a vasam 45000. nem kell teljesítmény adót fizetnem. az megy alkatrészre. És jogsi project indul.