Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg csörög valami. Most reggel beindítottuk megint és már annyi helyről hallom a ciripelést hogy megvadulok mert nehéz beazonosítani. Olyan mintha a kipufogó elvezetné a hangot és hátulról hallod de ha a leömlöknél hallgatod ott is ott a hang. És most a viccekedvüeknek mondom nem az a hang.
jut eszembe,mivel az auto mar regota szerelonel,ezert motorral jarok be dolgozni. buli:)
a lenyeg,felkerult vegre az ulespup a motorra.hat mit mondjak,hogy letezhetet eddig nelkule?!?! gyonyoru igy:) majd teszek fel kepet.a makett festek viszont nem jo,1-2 het alatt kifakult.igy ujra kell festenem a kormanyvegsulyokat. tegnap 3 henger indult be.pici melegites utan csatlakozott a 4. is.de amugym idnen rendben.es harap a kicsike:)
es mi volt a mertek,hordo?:)
NA mi van? se a Sanyi se a senki hát a sok dolgos emberre szüksége van az országnak.
Jó reggelt meló van
Még nem sikerült, se időm se semmim. Elvben ma vittük volna ki, de a srác akit szereztem nem ért rá. Ádám hozzad vissza a cuccaim, majd aztán szóljál. Meg a gumimat is, kifizetem és többet nem kell találkoznunk se. Mindenki jól jár....
jóccakát! Holnap is jó kis szakasz lesz kiemelt kategóriás hegy is lesz. Nézzed vazze!
El kell vinni valami normális helyre,hogy hallgassa meg valami írástudó!
Annyi töketlen szakbarbár van vazzze! Megvetetnek mindent az emberrel,ami nem is szükséges. Hát ez nagy gáz!
Na joccakát emberek reggel meló.
Nem megyek most vele 1 darabig azaz 1x a héten eredetiség vizsgára le Fótra de lájtos leszek.
az szar ügy
a helyedben óvatosan húznám neki
Jobban fogalmazva a hengerfej felől.
Generátor az van 1 kicsi meg kuplung kopogás is 1 kicsi.
De ez határozottan elölről jön a szelepek felől.
Jó melót!
Ez a nem király állapotúakra vonatkozik.
Na mentem éjszakára.
Húúú! Akkor az enyém nem FZR? Vagy még nem?
Ha kicsi a hézag akkor nincs hangja se hidegen se melegen. Ha meg nagy akkor hidegen is van és jó esetben megszűnik vagy csökken.
Lehet vezérműlánc vagy generátor hajtólánc is de ezek sem hőmérsékletfüggők. Azonkívül kuplungzörgés=FZR
jó voltam? fizikából gyenge voltam mindig. A hatás ellenhatás nálam csak arra vonatkozik bepancsolok valakinek az hatás, és elmarad az ellenhatás.
Azért csupán fizika a melegedéssel járó tágulás akkor nem lenne hangja mert megszűnne a hézag.
Akkor marad a vezérműlánc kizárásos alapon.
Tényleg én írtam!
Szarakodós meló de nem tudok szervizárat mondani,hülyeséget meg nem akarok.(de saccom szerint a szét és összeszerelés ha minden simán megy akkor legalább egy huszas ha cserélni is kell+amit számol a betétekért)
Ha viszont melegen zajos és hidegen nem akkor az nem szelephézag probléma. (ultrás testvér gondolkozz egy kicsit hogy miért)
Nincs mivel elvinnie a Potinak. .
Nekem is a villanyszerelőnek kellett szólni hozzuk el a motort renault trafic dobozossal és mire ki be pakoltam a cuccait lejárt a naptár.
ja, mi van már?
Sikerült már eljuttatni a gépet Bagoly doktorhoz?