Én mondtam, hogy nem lesz jó az időpont, amikor kiderült, mégsem lesz kész a motor, még több baja van...de nem terveztem közösen vonulni, elviszem a Párom, ha kész lesz a motor, Ti meg mentek amikor gondoljátok...
Én is az FPSeket szeretem,meg a háborúst.
Volt még egy játék a Prototypus,de ott is elekadtam és még nincs hozzá magyarítás és ott se tudom mit kell csinálni.
Jó volna tudni englisül egy kicsit. Bár ez csak rajtam múlik,csak hát a lustaság...
Rámész az ellenre és megnyomod a lövés gombot és zöldrevált a pici karika a távcsőbe. És a társad leszedi 3x3 ellen lesz de vigyázz a tetőn van 1 a nagyplakátnál azt lödd le. Lelöveted a 3 ellent elindulsz és 2tetővel lejjebb ott van még1 ellen lelövöd akkor jön a következő 3as átcsúszol 1 kötélen fel 1 tetőre ott a sorompóknál kell asszem 3at leszedetni. Le 1 csónakhoz a bombákért ott is van 1. Fel kell mászni a fára onnan első aki a templomnál van a második jobbra kocsinál de várd meg mig a 3. otthagyja a csávót és felmegy a házba a házbalávő a 3. a hidon jön a főcélpont 1 kocsiba azt is nyirasd ki. utánna tűzharc futás és szopós rész. Az F5 megnyomod akkor elmented onnan a pályát ahol épp vagy nyomkodd néha .....
. . Most jött ide haverom cbr1000f el hogy hol tud hugyozni mert már 1000 éve jön az autópályán és már majd behugyozik. Kérdem miért nem a pályán megállsz és hugyozol. Mondja hülyevagy hogy 1000 ember nézze hogy a hülye motoros megáll brunyálni. . .
Az az a pálya ahol távcső van a kezedbe és kispisztoly?
Mert ha az akkor te vagy a lövész segítő és a távcsővel kell kijelölni az ellent és a társad lövi le.
Csá újra!
Huligán figyuszoljál ide!Vóna egy nagyon fontos kérdésem!
Most játszom aSniper Ghosttal és azt mondtad már végig játszottad.
Hogy a fasba kel tovább jutni annél a résznél,ahol a tetőkön ugrálsz és a távolban van pár daru.Akár hányszor lelövöm az őröket,riadót fújnak és vége.Mit csináljak?
reggel fél 4-kor kelni kell, mert 5-kor indulás, hogy fél 10-re Győrbe legyek.
Jóccakát !
http://magyaritasok.hu/
Volt még egy játék a Prototypus,de ott is elekadtam és még nincs hozzá magyarítás és ott se tudom mit kell csinálni.
Jó volna tudni englisül egy kicsit. Bár ez csak rajtam múlik,csak hát a lustaság...
A Marksman AT HIS Best.
Remélem jól írtam
Mert ha az akkor te vagy a lövész segítő és a távcsővel kell kijelölni az ellent és a társad lövi le.
Huligán figyuszoljál ide!Vóna egy nagyon fontos kérdésem!
Most játszom aSniper Ghosttal és azt mondtad már végig játszottad.
Hogy a fasba kel tovább jutni annél a résznél,ahol a tetőkön ugrálsz és a távolban van pár daru.Akár hányszor lelövöm az őröket,riadót fújnak és vége.Mit csináljak?