baker, hogy megint szómenésetek van..
szép jó estét, és egyben jóccakát is, mert benéztem, elolvastam minden.
Ultras Grat, Ccsövi Drat. Csonkovács: Nyugi, és egy FZR fórumon nem illik pont az FZűr-eket szapulni. Egyébkéntmeg úgyis megcsinálod magadnak. Persze egy 600 vagy 1000 tényleg jobb választás...
Ne aggódjatok már az amcsi motorokba én voltam a szakértő .
A hátsó futót szét kell szednem mindenféleképp mert nagy a kotyogás. Nem vágom szét csak és 1xü az emelés már ki is van találva 2 hétig még nem motorozok addig kész is lesz.
Ha szétkapod majd úgy jársz mint én, hogy folyamatosan faragnod kell, ahelyett hogy motorozhatnál. Ráérsz majd ősszel foglalkozni az átépítéssel. Ha azt hiszed, hogy annyi az egész, hogy ezt leveszed, azt meg felteszed akkor baromira tévedsz.
Amíg nincs jogsi úgyse nagyon használnám így meg szépen apránként megveszem a dolgokat amik kellenek, hátsó tárcsa fékbetétek, kormánycsapágy, fém fékcső és a téli generálhoz a cuccokat minden hónapba veszek valamit. vez lánc, szelepszár szim, generátor lánc, és még ami jön közbe.
Mit igazítsak nem tetszik, mondjuk most azon filózok kb 5 cm meg tudom emelni a seggét és a futóműhöz nem kell nyúlnom. A segédvázat alul megtoldom és feljebb törik a segge és az idomot se kell faragni. amúgy is lebontom a futómű miatt ki kell szednem az egészet átvizsgálni a himbákat. Jajj olyan jó volt motorozni ma 1 et hosszútávon (12km oda vissza ) 5ös 3000 és nem dadogott és csak finoman nem húzva. Na ez volt oda vissza ahogy ki Fótról uccu neki ereszd el a hajam a főnököm felnyitható sisakjába mentem és tök jó volt az nem volt zavaró a plexi az arcom elött.
A haccázassal kevesebb a gond, az ezredeseket meg úgytűnik meg se lehet ölni.
A Tiéd nem Yamaha, hanem Hondmaha.
Vagy Ábrus ver. 4.22.
Ha nem lenne rajta a márka felirat, megnem mondja senki, hogy az Yamaha.
szép jó estét, és egyben jóccakát is, mert benéztem, elolvastam minden.
Ultras Grat, Ccsövi Drat. Csonkovács: Nyugi, és egy FZR fórumon nem illik pont az FZűr-eket szapulni. Egyébkéntmeg úgyis megcsinálod magadnak. Persze egy 600 vagy 1000 tényleg jobb választás...
Elindult a repnapos hajtás nem van sok időm, de meglesz
A hátsó futót szét kell szednem mindenféleképp mert nagy a kotyogás. Nem vágom szét csak és 1xü az emelés már ki is van találva 2 hétig még nem motorozok addig kész is lesz.
szét ne bontsad mer odamegyek.
Ha szétkapod majd úgy jársz mint én, hogy folyamatosan faragnod kell, ahelyett hogy motorozhatnál. Ráérsz majd ősszel foglalkozni az átépítéssel. Ha azt hiszed, hogy annyi az egész, hogy ezt leveszed, azt meg felteszed akkor baromira tévedsz.