Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, kipróbálom, valahonnan szerzek egyet.
Meg volt a kanyar Sanyi? Hány embert vittél? Néha nem szoktál más útvonalon menni? Fel vehetnéd videóra az utasok fejét...
Ő az, de van ahol olcsóbban adják!
http://robogotuning.hu/spd/val...
Valvolin, az nekem nagyon bejött,nem fröcsög,csak akkor kell befújni amikor lerakod a gépet. Kék dobozban van,és fehéres színű.
Tudtok ajánlani olyan lánc spray-t ami jól tapad és nem fröcsögi össze a felnit? Tapasztalat?
Nem tudom mi lesz még akkor.
Én meg nyomtattam vagy 40db-ot
Fasza köszike.
Ha gondolod és ott leszel akkor összefuthatnánk júli 3.-án vagy 4.-én. Kaptam Anyumtól VIP jegyet erre a Hringes Renault okosságra, lehet kigurulunk asszonykával!
regelj pretorianra és le tudod tölteni onnan
Aki béna és nem tud gumátfüstölni, az mért megy el ilyenre? Azért iszonyat nagy király, hogy ameddig a szem ellát, motoros. tamas.kovesdi kukac gmail.com - erre küldd Nekem légyszi valaki ezekről a játékokról torrent?
Köcce, regeltem a pretóriánra, má tőtti.
keresek neked torrentet elvileg the phiratebay-en fentvan.
skidrow os verziót kell keresni. az működik.
Ja, aztán tovább olvastam
Ez teccik (szeretek lűni) Honnan lehet dóvnlódolni?
fú ez gondolkodós nem nekem való.
Nekem ez lesz a következő (ha el nem adom addig a gépem)
http://youtu.be/bpKVEBnnaLE
Köszi Laci,mail ment.
pretorians-ról
Reggelt hurrá
Jó reggelt! Hurrá PÉNTEK! Kezdődik a meló.
hülyevagy? mondtam h nekem EZ a kanapé nem kell. így megvette magának maga pénzébő. szekrényt meg csak kéne venni ha nem találunk nemkellőt ami csinosan is néz ki.. abből vennénk kettőt - neki-nekem. az ropi. egész jól néz ki.
baker. A legközelebbi aszfalt út 1 km, a legközelebbi országút 2,2 km. Valami állat nagy vast húzatott valaki. Zárt ajtónál ablaknál behallatszott.
Na kiröhögtem magam. Asszonyt felkeltem mee bealudt a nappaliba, oszt szunya. Legyetek jók és szobatiszták. Te is Dezső!
Jóccakát!
Bocs, Dezső cool név nagyon.
aha. Dezső!
Innentől Dezső vagy.