Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy félkészen mér adja el? Talán mert fos?
Amit a Zsolti linkelt, az komolyan bejön! Pöpecül néz ki, nem is vészes az ára és bivalyerős!
tudom a választ ne fárasszátok az agytekervényeiteket
Útlevelet hozzál anélkül nem engednek pestre.
Tisztelt emre fórumtárs.
Levettem a féktárcsát,mi legyen?
Mondtuk, hogy buzukistiftet vegyél...

ma néztem át a miénket, mert szombaton nagy útra megy - Pestre
Olaj, víz normál szinten. Kb egy éve néztem utoljára, akkor volt az eleje felnyitva. Ablakmosót kellett tőtteni.
Nem tudtam elvinni,mert a megbeszélt időpontban dolgoznom kellett,és nem engedtek el. Nagyon sok motort javítanak, más időpont ezen a héten nincs, jövő héten pedig már kőkemény fizetős a buli. (40000)Úgy hogy nem jött össze sajna. Pedig tök ingyé csináltak volna egy 100pontos állapotfelmérést, és teljesítménymérés, olajcsere,fékfolyadék,fagyálló csere.
. . nem tudna beugrani mert a mankóval felakadna az ajtókeretbe.
Elképzeltem, ahogy bepattan az összeheggelt ajtós fábiába és elindul gyök kettővel fabia persze narancs, oldalán 01-es kézzel festett minta nááájsz
Szélvédőn keresztül! Vagy olyan Hazárd megye lordjai style-ba
Megszünteted a 2 ajtót és csinálsz 1 központi ajtót hátúról ugrassz előre? .
Basszátok meg, ennek a fos Fábiának minden darabja fröccsönött szar?
Szétszedtem a bal első ajtót, mee központit épitenék.
Namost mivel torx-om csak egy pár méretbe van, mondom majd veszek torx kúcsot, oszt adig összerakom. Törik mint a ropo minden. Alaktekerő, stb. Ja, és nem levételkor, hanem felrakásnál.
Itt volt Cindy és egy motoros kolega. Ők is asszondják, hogy karbi - majd erre Cindy megjegyzi, hogy: - Vagy más! kössz.

Az övének szebb a hangja, az enyém viszont jobb motor...sokkal jobb vezetni. Meg az övé kék meg rózsaszín...hááát
De ekkor hírtelen belenyúltam 1 szegbe és visszatértem a föld nevű bolygóra
No ez még Nekem is kéne, de csak szabályozva!
Ma egész nap a tetőt javítgattam amit a tegnapi szellő sikeresen lebontott.Közben arra gondoltam h írok 1 könyvet ----Hogyan küzdjük le halálfélelmünket a vaddarazsakkal szemben---
Majd ezt később megfilmesítik és degeszre keresem magam belőle,úgy h soha többet nem kell dolgoznom.És megveszem a legújabb honda sportmotort
Na látom megint magammal beszélgetek mindenki motorozgat.
mikó hó?
Lehet meglátogatlak.
1 ilyen nekem is jó kis túra gőzős
Szassz vasárnap feltehetően pesten leszek a keresztfiamnál meg a deák térnél és du jövök vissza ide a stúdióba.